Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Qualcomm ανακοινώνει 16 σχέδια προϊόντων για το τελευταίο της chipset LTE IoT

Η Qualcomm ανακοινώνει 16 σχέδια προϊόντων για το τελευταίο της chipset LTE IoT

Η Qualcomm Technologies, Inc., θυγατρική της Qualcomm, ανακοίνωσε σήμερα ότι το μοντέλο Qualcomm® 9205 LTE επόμενης γενιάς, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2018, έχει σχεδιαστεί από 16 εταιρείες. Σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν χιλιάδες μοναδικά τερματικά eMTC και NBIoT σε μεγάλη κλίμακα, τα προϊόντα αυτά θα επιτρέψουν μια ευρεία γκάμα τελικών προϊόντων IoT παγκοσμίως και θα περάσουν τις κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας της QualcommTechnologies, τις τεχνολογίες πληροφορικής και τη μηχανική. Τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για τον περαιτέρω εμπλουτισμό της βιομηχανίας του Internet of Things.

Το μόντεμ Qualcomm9205 LTE είναι το τελευταίο αποκλειστικό chipset της Qualcomm Technologies για το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Το μοναδικό πλεονέκτημα αυτού του μόντεμ είναι ότι ενσωματώνει βασικές καινοτομίες που απαιτούνται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κυψελοειδούς IoT σε ένα ενιαίο τσιπ, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου πολυτροπικού LTEC categoryM1 (CatM1 ή eMTC) και του NB2 (NB-IoT) καθώς και του 2G / E-GPRS. Συνδεσιμότητα, επεξεργασία εφαρμογών, γεωγραφική τοποθέτηση, χαρακτηριστικά ασφάλειας που βασίζονται στο υλικό, υποστήριξη cloud service και εργαλεία ανάπτυξης προγραμματιστών. Επιπλέον, το μόντεμ Qualcomm 9205 LTE έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα τελικών προϊόντων και κάθετες βιομηχανικές εφαρμογές όπως tracker στοιχεία, οθόνες υγείας, συστήματα ασφαλείας, έξυπνες αισθητήρες πόλης, πίνακες συναγερμού και έξυπνες μετρητές και μια σειρά φορητών ιχνηλατών.

"Η αναγνώριση της αγοράς του modem Qualcomm9205 LTE αντικατοπτρίζει πραγματικά τον σημαντικό ρόλο που παίζει η QualcommTechnologies στην προώθηση της τεχνολογίας του IoT. Το μόντεμ Qualcomm9205 LTE έχει μόνο 16 προϊόντα σε έξι μήνες. Σχεδιασμένο για την ενίσχυση χιλιάδων τερματικών IoT παγκοσμίως. Οι πελάτες μας κατασκευάζουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων μετρητών νερού και φορητών συσκευών, τα οποία αποδεικνύουν και πάλι την πρωτοποριακή συνδεσιμότητα και τον υπολογιστικό εξοπλισμό που προσφέρει το chipset της QualcommTechnologies. Οι δυνατότητες είναι απαραίτητα προϊόντα στον συνδεδεμένο κόσμο.

Οι εταιρείες που ανακοίνωσαν ότι τα προϊόντα τους χρησιμοποιούν το μόντεμ Qualcomm9205 LTE περιλαμβάνουν:

Guanghetong

Ο Qi Guangzhi, αντιπρόεδρος της Guanghetong, δήλωσε: "Το MA510 του Guangwatong χρησιμοποιεί το μόντεμ Qualcomm9205 LTE, οπότε οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την εξελιγμένη τεχνολογία κυψελοειδών συνδέσεων που χρειάζονται οι τερματικοί σταθμοί IoT. Η μονάδα Guangwatong MA510 είναι μια πολυμορφική μονάδα LTE CatM1 / NB-IoT / EGPRS που υποστηρίζει παγκόσμια ζώνη συχνοτήτων, παγκόσμια πιστοποίηση και Global Navigation Satellite System (GNSS) και είναι πλήρως συμβατή με την έκδοση 3GPP 14. Επιπλέον, το MA510 είναι συμβατό με το module Guangtailong LPWA 510 series, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής υλικού. Οι εφαρμογές των πελατών μπορούν εύκολα να μεταφερθούν μεταξύ διαφορετικών τεχνολογιών. Το MA510 είναι αρκετά μικρό για να υποστηρίξει την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ένα πλούσιο σύνολο πρωτοκόλλων Διαδικτύου και διαθέτει διεπαφές και χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε βιομηχανίες, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών IoT. Εφαρμογές όπως οι έξυπνοι μετρητές, ο έξυπνος χώρος στάθμευσης, τα έξυπνα σπίτια, τα φορητά, τα ασύρματα μηχανήματα POS και οι συσκευές παρακολούθησης.

Jin Yatuo

Ο Andreas Haegele, αντιπρόεδρος του Διαδικτύου των Things Group, δήλωσε: "Η εταιρεία του Tyrez Group Gemalto συνεργάζεται στενά με την QualcommTechnologies και ελπίζει να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμο τεχνολογία που θα φέρει η εξαιρετική τεχνογνωσία μας και η ασφάλεια όσο το δυνατόν συντομότερα . Gemalto CinterionEXS82 Η ενότητα δικτύωσης είναι ένα τέτοιο προϊόν. Το μόντεμ Qualcomm9205 LTE παρέχει βασική υποστήριξη για τις λειτουργίες εφεδρείας LPWANLTE-M, NB-IoT και single terminal 2G, ενώ η Gemalto παρέχει την πιο αποδοτική πλατφόρμα τεχνολογίας αναβάθμισης υλικολογισμικού (FOTA) στον κόσμο, υποστηριζόμενη από την ενότητα One της λειτουργίας eSIM υποστηρίζει ελαφρύ M2M LwM2M), προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, κρίσιμη αποθήκευση και ασφαλής καταχώρηση πλατφόρμας cloud. Η πρώτη παρτίδα πελατών που λαμβάνουν δείγματα είναι ενθουσιασμένη για την ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα.

Υψηλή αναδυόμενη

Ο Zhu Kegong, αντιπρόεδρος του Gao Xinxing, δήλωσε: "Η μονάδα GM100 υψηλής ανάλυσης βασισμένη στο μόντεμ Qualcomm9205 LTE υλοποιεί υποστήριξη για 18 ζώνες CatM1 και NB-IoT, τετραπλάκα GSM και GNSS σε ένα μικρό πακέτο. Ελπίζουμε να περάσουμε αυτή την ενότητα. Προσφέροντας εξαιρετική κυτταρική συνδεσιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα τερματικών IoT σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες προσβλέπουν στη χρήση αυτών των τεχνολογιών αιχμής για να χτίσουν τις εφαρμογές IoT και ο Gao Xin είναι πολύ ευχαριστημένος με τη μακροχρόνια σχέση με τις QualcommTechnologies.

Mega Smart

"Το SLM156 χρησιμοποιεί το μόντεμ Qualcomm9205 LTE και θα φέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία στη βιομηχανία IoT. Το SLM156 μπορεί να υποστηρίξει την τριμερή λειτουργία CatM1 / NB-IoT / GPRS, ενώ παράλληλα υποστηρίζει παγκόσμιες ζώνες συχνοτήτων και περισσότερο ", δήλωσε ο Du Guobin, Διευθύνων Σύμβουλος της Smarter. Διάρκεια Ζωής. Η Meg Smart είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την QualcommTechnologies για να φέρει στους πελάτες μας μια νέα γενιά έξυπνων συσκευών, προϊόντων και λύσεων IoT.

Τεχνολογία Fangfang

Du Guang, αντιπρόεδρος της τεχνολογίας, δήλωσε: "Οι N27 και N28 είναι μονάδες NB-IoT / eMTC ειδικά σχεδιασμένες για εφαρμογές M2M και IoT. Αυτές οι λειτουργικές μονάδες χρησιμοποιούν την τεχνολογία LTE Release 3GPP 14 για την παροχή ρυθμού μετάδοσης δεδομένων downlink 1119Kbps και ρυθμού δεδομένων 588Kbps προς τα πάνω. Οι μονάδες N27 και N28 χρησιμοποιούν επίσης το μόντεμ Qualcomm9205 LTE για απλοποίηση του σχεδιασμού του προϊόντος και παροχή ταχύτερης, ακριβέστερης και πιο αξιόπιστης τοποθέτησης. Οι μονάδες N27 και N28 υποστηρίζουν μια ποικιλία βιομηχανικών διεπαφών και ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών (για παράδειγμα, τα Windows 7/8 / 8.1 / 10 και το πρόγραμμα οδήγησης USB σε σειριακή θύρα για συστήματα Linux και Android είναι οι καλύτερες επιλογές για μέτρηση ενέργειας, την τηλεματική, την έξυπνη πόλη, την παρακολούθηση, την παρακολούθηση του περιβάλλοντος κλπ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εργαζόμαστε με την συνεργασία QualcommTechnologies και τη συνεχή ενδυνάμωση της βιομηχανίας του Internet of Things.

Απομακρυσμένη επικοινωνία

Ο Qian Penghe, Διευθύνων Σύμβουλος της Mobile Communications, δήλωσε: "Η νέα μας σειρά LPWA modules BG95 και BG77 χρησιμοποιεί το μόντεμ Qualcomm9205 LTE, το οποίο θα φέρει την καλύτερη σύνδεση και τεχνολογία υπολογιστών στη βιομηχανία IoT. Και οι δύο αυτές μονάδες έχουν Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και υψηλή ενσωμάτωση, θα υποστηρίξουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών Διαδικτύου, όπως μέτρησης, ευφυών ιχνηλατών και ασύρματων μηχανών POS, με βελτιστοποιημένο κόστος. Η εξαιρετικά συμπαγής μονάδα BG77 μετρά 14,9 x 12,9 x 1,7 mm. Ιδιαίτερα κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις ευαίσθητων σε μέγεθος, όπως φορητές συσκευές, έξυπνα ρολόγια κλπ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την QualcommTechnologies για την ανάπτυξη του Διαδικτύου των Πράξεων.

Βασική επικοινωνία

Ο Deng Ganhuai, Διευθυντής Προϊόντων της Core Communication Wireless Technology Co., Ltd. δήλωσε: "Οι βασικές επικοινωνίες SIM7070G και SIM7080G χρησιμοποιούν το μόντεμ Qualcomm9205 LTE, το οποίο μπορεί να φέρει πολλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σύνδεσης στους πελάτες μας και να καλύψει όλες τις ανάγκες τους για το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Το SIM7070G είναι μια μονάδα tri-mode NB-IoT / CATM1 / GSM σε πακέτο LCX 24x24mm και το SIM7080G είναι μια μονάδα διπλής λειτουργίας NB-IoT / CATM1 σε μικρότερο πακέτο LCC + LGA 17,6x15,7mm. Συνεργαστείτε με τις QualcommTechnologies για να προωθήσετε την ανάπτυξη του Διαδικτύου των Πράξεων.

Telit

Σύμφωνα με τον Manish Watwani, Διευθυντή Marketing και Προϊόντος της Telit, η Telit και η QualcommTechnologies έχουν μακροχρόνια συνεργασία για να προωθήσουν από κοινού την εμπορική διαδικασία προηγμένης τεχνολογίας IoT και η υιοθέτηση του modem Qualcomm9205 LTE είναι μόνο το τελευταίο επίτευγμα συνεργασίας μεταξύ των δύο συμβαλλόμενα μέρη. Για τη μονάδα ME910 Για τη σειρά και τη νέα σειρά MINI10 με μικρογραφία, το μόντεμ Qualcomm9205 LTE είναι η αναπόφευκτη επιλογή. Τα μοντέλα Modem-based Modem Qualcomm9205 - ME910G1 και ME310G1 - είναι τώρα διαθέσιμα στους πελάτες για να υποστηρίξουν την εξαιρετικά συμπαγή, οικονομικά αποδοτική και ενεργειακά αποδοτική λύση IoT τους.

Chuangtong Lianda

Ο πρόεδρος της Chuangtong Lianda, Zhai Zengqiang, δήλωσε: "Το Tiantong Lianda TurboXT95 με το μόντεμ Qualcomm9205LTE είναι μια προ-πιστοποιημένη μονάδα πολλαπλών λειτουργιών κυψελοειδούς IoT με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος, η οποία μπορεί να υποστηρίξει 2G live network και NB σε όλο τον κόσμο. -IoT / eMTC ανάπτυξη του δικτύου. Το Chuangtong Lianda TurboXT95 διαθέτει οικονομικά αποδοτική μορφή προϊόντος 16x16x2.5mm SMT και ενσωματώνει επίσης πλούσια διασύνδεση και διασύνδεση πολυμέσων. Υποστηρίζει υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων και προ-ολοκληρωμένη ανάπτυξη λογισμικού της QualcommTechnologies. Package (SDK), το TurboXT95 μπορεί εύκολα να καλύψει την κατακόρυφη ζήτηση των βιομηχανικών IoT. Ως κοινή επιχείρηση μεταξύ της Zhongke Chuangda και της QualcommTechnologies, η Chuangtong Lianda είναι πολύ καλή στην παροχή στους πελάτες σχεδίων και λύσεων αναφοράς που βασίζονται στην τεχνολογία QualcommTechnologies. Σχεδιασμένο για την επιτάχυνση της μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης των πελατών και του χρόνου παραγωγής στην αγορά. "

U-blox

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με QualcommTechnologies και να υιοθετήσουμε το modem Qualcomm9205 LTE που συμμορφώνεται με το 3GPP Release 14 LTE CatM1 / NB-IoT και είναι συμβατό με το 2G. Με την τεχνολογία αυτή, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τους LPWAIoT Για εφαρμογές βελτιστοποιημένες λύσεις νέας γενιάς, οι παραπάνω εφαρμογές LPWAIoT απαιτούν κάλυψη ευρείας περιοχής μέσω συνδέσεων 2G, καθώς και σε περιοχές όπου το LTE CatM1 και NB-IoT δεν υποστηρίζονται ακόμη ευρέως. ""