Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Qrovo εγκαινιάζει τη δύναμη SoC για να ανοίξει νέες αγορές

Η Qrovo εγκαινιάζει τη δύναμη SoC για να ανοίξει νέες αγορές

Το Qrovo ξεκίνησε επίσημα το δημοφιλέστερο προϊόν της σειράς Power Application Controller (PAC) στις 5 Νοεμβρίου 2019, το οποίο ανακοίνωσε επίσης ότι θα εισέλθει επίσημα στην αγορά τσιπ ισχύος.

Σχεδιασμένο για την τροφοδοσία κινητήρων συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες, το SoC, που ονομάζεται PAC5527, διαθέτει υψηλή απόδοση και υψηλή απόδοση για μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το SoC ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργικές μονάδες, όπως: FLASH υψηλής απόδοσης 150MHz Arm Cortex-M4F, ενσωματωμένο 128kB FLASH? μονάδα διαχείρισης ενέργειας. Προγραμματιζόμενοι τρέχοντες οδηγοί πύλης υψηλής και χαμηλής πλευράς. μονάδα ρύθμισης σήματος. Αυτός ο συνδυασμός εξοικονομεί χώρο PCB και μειώνει το BOM κατά 30% σε σύγκριση με άλλες λύσεις στην αγορά.

Ο Larry Blackledge, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρησιακής Μονάδας Προγραμματιζόμενης Διαχείρισης Ενέργειας του Qorvo, σχολίασε το προϊόν: "Το Qorvo είναι ο πρώτος που εισάγει μια ολοκληρωμένη, ελεγχόμενη, προγραμματιζόμενη λύση οδήγησης έξυπνης πύλης, η οποία ενσωματώνει ένα FLASH MCU υψηλής απόδοσης σε ένα ενιαίο τσιπ. Οι ΚΑΕ είναι σε θέση να σχεδιάζουν υψηλής αξιοπιστίας εργαλεία υψηλής απόδοσης με ελάχιστο αποτύπωμα. "

Το προϊόν προέρχεται από την νεοσυσταθείσα επιχειρησιακή μονάδα προγραμματιζόμενης διαχείρισης ενέργειας του Qrovo, η οποία αποτελείται από ημιαγωγούς τεχνολογίας Active-Semi που αποκτήθηκαν φέτος. Ο νέος τομέας παρέχει διαχείριση ενέργειας και έξυπνη τεχνογνωσία για τις μεγάλες αναπτυσσόμενες αγορές. Ο συνδυασμός αναλογικού και μικτού σήματος SoC παρέχει μια κλιμακούμενη πλατφόρμα πυρήνα για τη φόρτιση, την οδήγηση και τα ενσωματωμένα συστήματα ψηφιακού ελέγχου για βιομηχανικές, εμπορικές και καταναλωτικές ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Η περιοχή στην οποία η TechLeads είναι αρχικά καλή είναι ο έλεγχος του κινητήρα. Με την κορυφαία τεχνολογία και την πλούσια εμπειρία της, θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στην αγορά για το Qrovo. Από κινητήρες χωρίς ψήκτρες, λευκά είδη, ηλεκτρικά εργαλεία για φορητά, επεξεργασία βίντεο και μονάδες SSD, το Qrovo θα εισέλθει σε αρκετά νέα τμήματα.

Το τελευταίο PAC5527 διατίθεται τώρα με τις ακόλουθες προδιαγραφές: