Σπίτι > Νέα > Το Qorvo συνεργάζεται με τη Nordic για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο κυτταρικών IoT

Το Qorvo συνεργάζεται με τη Nordic για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο κυτταρικών IoT

Η Qorvo®, η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων RF στον τομέα των εφαρμογών άμυνας για κινητά, υποδομή και αεροδιαστημική, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υποστηρίξει δύο κυψελοειδή πρότυπα NB-IoT και LTE-M μέσω RF Front End (RFFE) για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του IoT. Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Qorvo διαθέτει τη μικρότερη ολοκληρωμένη μονάδα διπλής ζώνης της βιομηχανίας για να βοηθήσει τους κατασκευαστές να προσθέσουν δυνατότητες κυψελοειδούς IoT σε μια σειρά από νέες συσκευές και να επιταχύνουν τη συνολική συνδεσιμότητα.

Το Qorvo συνεργάζεται με τη Nordic Semiconductor για να αναπτύξει κυτταρικές λύσεις IoT χρησιμοποιώντας τις μονάδες RFFE της Qorvo. Ο Svein-Egil Nielsen, CTO της Nordic Semiconductor, δήλωσε: "Εντυπωσιάστηκα από τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της νέας μονάδας Qorvo. Με υψηλή ολοκλήρωση, εκτεταμένη κάλυψη συχνοτήτων και υποστήριξη για NB-IoT και LTE-M, πραγματικά παγκόσμια προϊόντα, παρέχοντας ταυτόχρονα κορυφαία κατανάλωση ενέργειας και ισχυρά περιθώρια σχεδιασμού. "

Ο Eric Creviston, Πρόεδρος της Qorvo Mobile Products, δήλωσε: "Τα πρότυπα NB-IoT και LTE-M έχουν ανοίξει μια νέα εποχή, παρέχοντας μια παγκόσμια σύνδεση που είναι πάντα συνδεδεμένη για μεγάλο αριθμό συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και προηγουμένως ανεπαρκώς εφαρμοσμένων εφαρμογών. και η κατανάλωση ισχύος των λύσεων RF Τουλάχιστον, αυτό το νέο κύμα εξοπλισμού που τροφοδοτείται με μπαταρίες είναι κρίσιμο και πολλά από αυτά αναμένεται να παρέχουν χρόνια μη επιτηρούμενης και χωρίς συντήρηση λειτουργία ».

Τα δίκτυα NB-IoT και LTE-M αναπτύσσονται ταχύτατα παγκοσμίως. Η Έκθεση Mobile Ericsson εκτιμά ότι ο αριθμός των συνδέσεων NB-IoT και LTE-M θα τριπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του 2019 και θα αντιπροσωπεύει περισσότερα από τα μισά σχεδόν 5 δισεκατομμύρια κυψελοειδών συνδέσεων IoT έως το 2025. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της GSMA, NB-IoT και LTE-M.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές συσκευών IoT, συμπεριλαμβανομένων των φορητών συσκευών, σχεδιάζουν προϊόντα που χρησιμοποιούν τις τελευταίες μονάδες του Qorvo. Εκτός από το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι δύο μονάδες παρέχουν επίσης τη χαμηλότερη ελάχιστη τάση λειτουργίας της βιομηχανίας, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για συσκευές IoT.