Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η τιμή ανεβαίνει! Yageo να αυξήσει τις τιμές των αντιστάσεων τσιπ κατά 70% έως 80% τον Μάρτιο

Η τιμή ανεβαίνει! Yageo να αυξήσει τις τιμές των αντιστάσεων τσιπ κατά 70% έως 80% τον Μάρτιο

Σύμφωνα με την Ταϊβάν Media Economic Daily, οι προμηθευτές αποκάλυψαν ότι η Yageo θα αυξήσει την τιμή αντίστασης των τσιπ κατά 70% έως 80% τον Μάρτιο, η οποία δεν είναι μόνο μεγαλύτερη από την MLCC, αλλά και πολύ μεγαλύτερη από τις προσδοκίες της αγοράς.

Ενθαρρυμένος από τα νέα αυτά, η τιμή των μετοχών της Yageo αυξήθηκε κατά περισσότερο από 2% έναντι της τάσης χθες, θέτοντας ένα νέο υψηλό στην μπάντα και γεμίζοντας άμεσα το χάσμα μεταξύ του νέου ιού της κορώνας και της αύξησης κεφαλαίου της GDR.

Προηγουμένως, η Taiwan Media Economic Daily ανέφερε ότι η Yageo σχεδίαζε αρχικά να αυξήσει κατά 30% την προσφορά πολυστρωματικών κεραμικών πυκνωτών (MLCC). Ωστόσο, λόγω της επίδρασης της επιδημίας, η πραγματική παραγωγή του εργοστασίου παγκόσμιου παθητικού εξαρτήματος στην ηπειρωτική Κίνα ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη και εξαπλώθηκε σε αντιστάσεις τσιπ. Η τεράστια αύξηση των τιμών θα αυξήσει το MLCC κατά 50%, και θα αυξήσει την τιμή των αντιστάσεων κατά 50%, με ισχύ τον Μάρτιο.

Αυτή τη φορά η Yageo αύξησε και πάλι την τιμή της αντίστασης σε τσιπ, σύμφωνα με τον προμηθευτή, εκτιμάται ότι η νέα επιδημία του ιού της κορώνας έχει επηρεάσει την παραγωγή των κύριων παθητικών εργοστασίων συστατικών της ηπειρωτικής Κίνας. Αν και οι εργασίες συνεχίζονται σε διάφορα μέρη της ηπειρωτικής Κίνας, ο έλεγχος της κυκλοφορίας και το χαμηλό ποσοστό επιστροφής των εργαζομένων έχουν επηρεάσει την πραγματική παραγωγή.

Επομένως, ακόμη και αν η εστία επηρεάζει τις πωλήσεις τερματικών προϊόντων, η παραγωγή MLCC και η αντίσταση εξακολουθούν να μην μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση. Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος παραγωγής και την προσφορά και ζήτηση της αγοράς, η τιμή μπορεί να αυξηθεί και πάλι.

Μπορεί επίσης να φανεί από την αλυσίδα εφοδιασμού ότι σε αυτό το στάδιο το επίπεδο απογραφής παθητικού συστατικού είναι πολύ χαμηλό και η ζήτηση είναι υψηλότερη από την προσφορά. Οι κατασκευαστές επανέκτησαν φυσικά την κυριαρχία τους και ξεκίνησαν πάλι τις αυξήσεις των τιμών, οι οποίες επίσης έσπασε το παρελθόν παθητικό στοιχείο μία φορά τον χρόνο.

Επιπλέον, είναι κατανοητό ότι το εργοστάσιο της Yageo Suzhou αντιπροσωπεύει το 70% της συνολικής παραγωγικής ικανότητας της εταιρείας και η παραγωγή των MLCC για mid-end για κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές βρίσκεται στο εργοστάσιο της Suzhou. Εκτιμάται ότι η παγκόσμια αγορά MLCC χαμηλού επιπέδου της Yageo αντιπροσωπεύει έως και 30%. τσιπ Όσον αφορά την αντίσταση, η Yageo έχει μηνιαία παραγωγική δυναμικότητα περίπου 120 δισ. μονάδων και παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 34%. Ως εκ τούτου, η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου Suzhou της Yageo θα επηρεάσει επίσης την παγκόσμια προσφορά και προσφορά αντιστάσεων και πυκνωτών.