Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η πρόβλεψη του νέου επεξεργαστή της Apple A13 είναι εξίσου καταπληκτική, ξεπερνώντας τον επεξεργαστή

Η πρόβλεψη του νέου επεξεργαστή της Apple A13 είναι εξίσου καταπληκτική, ξεπερνώντας τον επεξεργαστή

  Καθώς η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα γενιά iPhones το φθινόπωρο του 2019, όλοι ανησυχούν όχι μόνο για την αναβάθμιση του ίδιου του τηλεφώνου αλλά και για τις αλλαγές απόδοσης των επεξεργαστών της σειράς Α της επόμενης γενιάς. Προς το παρόν, αν και δεν υπάρχουν φυσικά δεδομένα για να αποδειχθεί πόσο βελτιώνεται ο επεξεργαστής A13 της νέας γενιάς σειράς Α, η βελτίωση της απόδοσης του επεξεργαστή A13 υπολογίζεται με βάση τα πρότυπα αναβάθμισης των εξωτερικών μέσων των επεξεργαστών της σειράς Α της προηγούμενης γενιάς. Φοβερο.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "Macworld", ο επεξεργαστής Apple A13 που παράγεται από την ενισχυμένη διαδικασία 7Μ nm της TSMC, αν και είναι επίσης μια διαδικασία 7 nm, ωφελείται από τις βελτιώσεις της τεχνολογίας των διαδικασιών. Το "Macworld" προβλέπει ότι ο επεξεργαστής A13 έχει τον ίδιο αριθμό τρανζίστορ με τον A12X, αλλά λόγω της δυνατότητας αναβάθμισης του αρχικού σχεδιασμού αρχιτεκτονικής 3 + 4 7, η απόδοση είναι πολύ καλύτερη από τον επεξεργαστή A12X.



Όσον αφορά συγκεκριμένα στοιχεία, το "Macworld" υποδεικνύει ότι το τμήμα CPU του επεξεργαστή A13, βασισμένο στο λογισμικό αξιολόγησης GeekBench 4, έχει μια ενιαία βασική απόδοση πάνω από 5.200 μονάδες, ενώ η απόδοση πολλαπλών πυρήνων έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 16.000 σημεία. Από την άποψη των αριθμών, η απόδοση του επεξεργαστή A13 της Apple έχει ξεπεράσει την απόδοση όλων των επεξεργαστών έξυπνων τηλεφώνων. Μεταξύ αυτών, η απόδοση του επεξεργαστή A12X και των περισσότερων επεξεργαστών υπολογιστών X86 είναι πολύ ενοχλητική.

Όσον αφορά τη GPU, η "Macworld" επισημαίνει ότι η απόδοση των GPU των επεξεργαστών της Apple έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, προβλέπεται ότι η απόδοση GPU του επεξεργαστή A13 ενδέχεται να μην είναι τόσο καλή όσο το εμβληματικό προϊόν της σειράς Qualcomm Snapdragon 8 που ξεκίνησε στο τέλος του έτους. Επιπλέον, η απόδοση της GPU της Apple ενδέχεται να περιορίζεται από το εύρος ζώνης μνήμης και τα κέρδη από τις επιδόσεις ενδέχεται να μην υλοποιηθούν μέχρι το 2020.

Αν και είναι μια πρόβλεψη, η ανάλυση Macworld βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα και το συμπέρασμά της είναι συναφές. Στην πραγματικότητα, η απόδοση του επεξεργαστή A12X που συνοδεύει το iPad Pro 2018 είναι πολύ δυνατή. Είτε πρόκειται για απόδοση CPU είτε για απόδοση GPU, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη R & D της Apple στον επεξεργαστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο επεξεργαστή με εξαιρετική απόδοση. Πίσω από τον επεξεργαστή που αποδίδει απόδοση, η μόνη παρατήρηση στο μέλλον θα πρέπει να είναι το κόστος και τα οφέλη για την επιχείρηση.