Σπίτι > Νέα > Το Plessey και το CP φωτίζουν την πρώτη ενσωματωμένη μονάδα προβολής Micro LED των 0,26 ιντσών

Το Plessey και το CP φωτίζουν την πρώτη ενσωματωμένη μονάδα προβολής Micro LED των 0,26 ιντσών

Η Plessey και η CompoundPhotonics (CP), προμηθευτής λύσεων microLED για AR / MR στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη και εκτόξευση μιας λύσης με μικροανάλυση που βασίζεται σε MicroLED για νιτρίδια γαλλίου για εφαρμογές AR / MR. Χθες, τα δύο μέρη ανακοίνωσαν την παραγωγή των πρώτων πλήρως διευθυνσιολογημένων μονάδων απεικόνισης AR / MR MicroLED.

Η CP και η μηχανική της Plessey συνδύαζαν το backplane ψηφιακής ψηφιακής ψηφιακής χαμηλής λανθάνουσας θέσης της CP με τη μονολιθική τεχνολογία MicroLED της σειράς Plessey με μονολιθική τεχνολογία MicroLED για να παράγει με επιτυχία ένα λειτουργικό module display MicroLED. Η ομάδα της Plessey παράγει πλάκες MicroLED που είναι συνδεδεμένες με πλακίδια πλάκας CP στη μονάδα της στο Plymouth του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ομάδα CP συγκεντρώνει και συσκευάζει ενότητες παρουσίασης για ζευγαρωμένα ζευγάρι πλακιδίων στην εγκατάσταση της στο Phoenix, Arizona, ΗΠΑ. Επί του παρόντος, οι δύο ομάδες διεξάγουν προκαταρκτικές εργασίες μικρο-επιπέδων στο αμερικανικό εργοστάσιο της CP στο Βανκούβερ.

Η Plessey δήλωσε ότι αυτή η επιτυχημένη επίδειξη αποδεικτικών στοιχείων ενέκρινε τους στόχους των δύο εταιρειών: την παραγωγή της πιο υψηλής απόδοσης μονάδας εμφάνισης MicroLED της βιομηχανίας, η οποία παρέχει μεγαλύτερη φωτεινότητα στο μικρότερο μέγεθος pixel και υψηλότερο ρυθμό καρέ και στο χαμηλότερο Το βάθος επέκτασης των βιντεοκαθαριστήρων εξυπηρετεί καλύτερα την επόμενη γενιά οθονών εκπομπής φωτός που βασίζονται σε έξυπνα γυαλιά AR / MR και σε οθόνες προβολής κεφαλής / κεφαλής (HUD / HMD).

Αυτές οι οθόνες MicroLED των πρωτοτύπων απέδειξαν ότι η μονολιθική τεχνολογία κατασκευής και η διαδικασία συγκόλλησης με μονολιθικό πυριτιούχο πυρίτιο της Plessey μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με τη σχεδίαση οπίσθιου επιπέδου του βιομηχανικού βήματος 1080p (1920x1080 pixels) της CP. Αυτές οι οθόνες MicroLED σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική οδηγών οθόνης υψηλής απόδοσης NOVA της CP υποστηρίζουν διεπαφές MIPI βασισμένες στο πρότυπο της βιομηχανίας για να αξιοποιήσουν τη μοναδική λύση pip pipeline για την κάλυψη των αναγκών σε πραγματικό χρόνο των εφαρμογών AR / MR. Η τεχνολογία της οθόνης CP της CP μπορεί να επεκταθεί σε μια ποικιλία τεχνολογιών προβολής μέσω ολοκληρωμένης διαμορφωσιμότητας του λογισμικού, επιτρέποντας στους πελάτες να κατασκευάσουν συστήματα που πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις ισχύος και απόδοσης.

Τα νέα δείχνουν ότι το αρχικό δείγμα μιας διαλογικής διάταξης MicroDE με ανάλυση διαγώνιο 0,26 ιντσών, πλήρους ανάλυσης HD 1080p που ενσωματώνει την είσοδο IC IC και MIPI, αναμένεται να είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2020.