Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Plessey και η CP συνεργάζονται για την ανάπτυξη της μικρότερης λύσης MicroLED 1080p στον κόσμο

Η Plessey και η CP συνεργάζονται για την ανάπτυξη της μικρότερης λύσης MicroLED 1080p στον κόσμο

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ πρόσφατα, ο ComppositePhotonics (CP), ένας συμπαγής πάροχος λύσεων μικροδιακοπής υψηλής ανάλυσης για εφαρμογές AR / MR, έχει συνεργαστεί με την Plessey Semiconductors, κατασκευαστή MicroLED τεχνολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να αναπτύξει το μικρότερο 1080p στον κόσμο (1920x1080 pixels ) πυριτίου. Μια λύση MicroLED με βάση GaN για ενσωμάτωση σε έξυπνα γυαλιά AR και MR.

Αναφέρεται ότι ο Plessey θα συνδυάσει την πλακέτα πυριτίου υψηλής ταχύτητας υψηλής ταχύτητας CP με πλάκα πυριτίου οπίσθιας πλάκας χαμηλής καθυστέρησης CP με μονολιθικό δίσκο MicroLED της σειράς Plessey με βάση πυριτίου. Με τη σειρά της, η CP θα αξιοποιήσει την εμπειρία της στη συναρμολόγηση, δοκιμή και συσκευασία μικροεπεξεργαστών, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική οδηγών οθόνης υψηλής απόδοσης NOVA της CP, για να κατασκευάσει ενότητες εμφάνισης για συγκολλημένες πλάκες για να παρέχουν συμβατότητα με τις διεπαφές προβολής MIPI. Πλήρης λύση.

Ο Yiwan Wong, Διευθύνων Σύμβουλος της CompoundPhotonics, δήλωσε: "Η μονολιθική τεχνολογία κατασκευής Plessey και πυριτίου της Plessey, η τεχνολογία κατασκευής και η διαδικασία συγκόλλησης βελτιστοποιούνται για πολύ μικρά εικονοκύτταρα υψηλής φωτεινότητας, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σχεδιασμό backplane 3.015-micron pixel-pitch. παρέχοντας μια συμπαγή μικρο-οθόνη υψηλής ανάλυσης.

Το αρχικό δείγμα της οθόνης MicroLED οθόνης με διαγώνιο μεγέθους 0.26 ιντσών, πλήρους ανάλυσης HD 1080p αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τα μέσα του 2020, με ενσωματωμένα ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης οθόνης και βιομηχανικές εισόδους MIPI.

Τον περασμένο μήνα, ο Plessey ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας οθόνης microLED 2,5μm εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης για φορητές συσκευές AR / VR. Χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη μονολιθική ολοκληρωμένη τεχνολογία GaN βασισμένη σε πυρίτιο, η Plessey επιτυγχάνει εξαιρετικά εκλεπτυσμένες, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης (2000 × 2000) οθόνες σε pitch 2,5μm με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή αντίθεση. Άνετα σε εξωτερική ρύθμιση. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οθόνες LCOS ή DLP, αυτή η οθόνη MicroLED καταναλώνει μόνο το 20% της ενέργειας της.