Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Oracle έκλεισε τον τομέα flash και αποβίωσε τουλάχιστον 300 άτομα

Η Oracle έκλεισε τον τομέα flash και αποβίωσε τουλάχιστον 300 άτομα

Πρόσφατα, σύμφωνα με ξένες αναφορές των ΜΜΕ, η Oracle κλείνει το τμήμα μνήμης flash και αφήνει τουλάχιστον 300 άτομα. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένα ρητό που ισχυρίζεται ότι απολύει περισσότερους από 400 ανθρώπους. Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός δεν είναι σαφής.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Mike Workman, ανώτερος αντιπρόεδρος της Oracle για συστήματα μνήμης flash, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για απολύσεις σε τηλεδιάσκεψη στις 15 Αυγούστου.

Ένας εξερχόμενος υπάλληλος της Oracle έλαβε μέρος στην τηλεδιάσκεψη. Είπε: «Σήμερα, το παρθένο τμήμα αποθήκευσης του Larry, τα δεδομένα των πυλώνων, έχει μειωθεί ήσυχα και το προϊόν έχει διακοπεί. Μόνο λίγοι άνθρωποι έχουν αφήσει το προϊόν για το τελικό ταξίδι.» Ο αριθμός των απολύσεων είναι περίπου 300 . "

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ανακοίνωσης απολύσεων, οι νέοι που ισχυρίστηκαν ότι ήταν πρώην υπάλληλοι της Oracle επιβεβαίωσαν επίσης τις αλλαγές προσωπικού. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μόνο 12 άτομα έχουν αφεθεί στο οργανόγραμμα του Workman. Όλο το τμήμα αποθήκευσης flash έχει κοπεί και έχουν απολυθεί περισσότερα από 400 άτομα.






Είναι κατανοητό ότι η Pillar Data είναι υπό την ηγεσία της Workman, η οποία χρηματοδοτείται από τον Larry Ellison, τότε CEO της Oracle και εξαγοράστηκε από την Oracle το 2011. Στη συνέχεια έγινε μέρος της Oracle Flash Storage Division, με έδρα το Broomfield, Colorado. Πέρυσι, η Oracle απασχολούσε συνολικά περίπου 2.000 υπαλλήλους στο τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μάιο του τρέχοντος έτους, η Oracle είχε επίσης απολύσεις μεγάλης κλίμακας, κλείνοντας το Κέντρο Ανάπτυξης της Κίνας (CDC), επηρεάστηκαν περίπου 1.600 άτομα και η πρώτη παρτίδα 900 απολύσεων.