Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > OMDIA: Τα έσοδα του οδηγού IC της οθόνης OLED θα συνεχίσουν να μειώνονται το επόμενο έτος

OMDIA: Τα έσοδα του οδηγού IC της οθόνης OLED θα συνεχίσουν να μειώνονται το επόμενο έτος


Η εταιρεία έρευνας αγοράς OMDIA αναφέρει ότι τα έσοδα του οδηγού IC (DDI) για τα πάνελ OLED αναμένεται να φθάσουν στα 6,123 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά θα συνεχίσουν να μειώνονται από το επόμενο έτος σε 4,46 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028.

Σύμφωνα με τον Theelec, η έκθεση ανέφερε ότι η νέα επιδημία του Crown έχει οδηγήσει σε έλλειψη τσιπς. Ταυτόχρονα, ο ρυθμός διείσδυσης των πάνελ OLED στην αγορά smartphone θα φθάσει το 40% το 2021 και η χρήση των προϊόντων της τηλεόρασης και της πληροφορικής αυξάνεται επίσης. Τα έσοδα της OLED DDI για το έτος έφτασαν τα 5,09 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση κατά 130% από το 2020 και η μέση τιμή μονάδας των τσιπ αυξήθηκε από 2,8 σε $ 4,7.

Η Omdia αναμένει ότι ενώ οι αποστολές OLED DDI θα συνεχίσουν να αυξάνονται από 1,29 δισεκατομμύρια φέτος σε 1,761 δισεκατομμύρια το 2028, η μέση τιμή μονάδας αναμένεται να επιστρέψει στο εύρος $ 2. Εν τω μεταξύ, τα έσοδα της LCD DDI αναμένεται να συνεχίσουν να μειώνονται κατά την ίδια πενταετή περίοδο (2023-2028), από 8,238 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος σε 5,359 δισεκατομμύρια δολάρια.