Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Επίσημη ανακοίνωση! Η GSMA ακυρώνει επίσημα τη διάσκεψη MWC 2020

Επίσημη ανακοίνωση! Η GSMA ακυρώνει επίσημα τη διάσκεψη MWC 2020

Στις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ξένες εκθέσεις των ΜΜΕ, το Mobile World Congress (MWC) προσελκύει περισσότερους από 100.000 τουρίστες στη Βαρκελώνη κάθε χρόνο. Ωστόσο, την Τετάρτη, λόγω των ανησυχιών σχετικά με τις επιπτώσεις της νέας επιδημίας πνευμονίας του κοροναϊού, την μαζική απόσυρση εκθετών, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν τη φετινή διάσκεψη.

Ο Σύνδεσμος Τηλεπικοινωνιών της GSMA, που φιλοξένησε τη διάσκεψη, δήλωσε ότι παρά τους τοπικούς και εθνικούς υγειονομικούς αξιωματούχους που εγγυώνται την εκδήλωση ήταν ασφαλής, αποφάσισε να ακυρώσει την εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Ο John Hoffman, μια δήλωση: "Η GSMA έχει ακυρώσει το 2020 MWC επειδή οι παγκόσμιες ανησυχίες για τη νέα επιδημία πνευμονίας από πνευμονία, τα ταξίδια και άλλες συνθήκες έχουν εμποδίσει τη φετινή διάσκεψη MWC να κρατηθεί σωστά".

Πριν από την ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της GSMA πραγματοποίησε συνάντηση έκτακτης ανάγκης, αφού τα μεγάλα ευρωπαϊκά μέλη όπως η Deutsche Telekom, η Vodafone, η BT και η Nokia αποσύρθηκαν διαδοχικά. Η Telefonica, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές τηλεπικοινωνιών που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την απόσυρσή της, δήλωσε αργά την Τετάρτη: «Κατανόηση της απόφασης της GSMA να ακυρώσει το MWC 2020 λόγω ανησυχιών για την επιδημία κρουτόν ιού». Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι θα υποστηρίζει πάντα τη Βαρκελώνη Ως πόλη υποδοχής της MWC.
Η GSMA δήλωσε ότι οι πόλεις και οι εταίροι της χώρας τους σέβονται και κατανοούν τις αποφάσεις τους, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να φιλοξενήσουν τη διάσκεψη του επόμενου έτους. Οι Huffman και Corau θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Οι πηγές ανέφεραν ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους του MWC, οι εκπρόσωποι ήταν γεμάτοι με ξενοδοχεία και εστιατόρια στη Βαρκελώνη και η αναβολή δεν ήταν ποτέ μια ρεαλιστική επιλογή. Βιομηχανικές πηγές και ασφαλιστικοί εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι οποιαδήποτε ασφάλιση συμβάντων που αγοράστηκε από την GSMA θα καταβάλει αποζημίωση με λεπτομερείς όρους, καθιστώντας την τελική απόφαση πιο δύσκολη. Αν δεν επιβληθούν περιορισμοί στις δημόσιες συγκεντρώσεις στη χώρα για λόγους υγείας, αυτές οι πολιτικές είναι απίθανο να είναι αποτελεσματικές.