Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Όχι μόνο ψάχνετε στο Internet γρήγορα! Τα στελέχη αποκαλύπτουν τις δυνατότητες 5G του Kirin 820

Όχι μόνο ψάχνετε στο Internet γρήγορα! Τα στελέχη αποκαλύπτουν τις δυνατότητες 5G του Kirin 820

Σήμερα, ο Xiong Junmin, αντιπρόεδρος (product) του τμήματος επιχειρήσεων Honor, επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο επεξεργαστής Kirin 820 θα κυκλοφορήσει στις 30 του μήνα.


Έχει αναφερθεί ότι ο επεξεργαστής Kirin 820 έχει εξαιρετική απόδοση 5G, η Xiong Junmin κυκλοφόρησε ειδικά τη διάσταση αξιολόγησης του επεξεργαστή Kirin 820 σε απόδοση 5G ικανότητας, ως εξής:

[5G ικανότητα παρεμβολής]

Το πραγματικό περιβάλλον επικοινωνίας είναι γεμάτο από διάφορα σήματα παρεμβολών, ειδικά σε πυκνές περιοχές, οι οποίες είναι εξαιρετικά περίπλοκες. Οι χρήστες επηρεάζονται από σήματα παρεμβολής κατά τη χρήση κινητών τηλεφώνων. Τα καλά κινητά τηλέφωνα 5G βασίζονται σε κορυφαίες τεχνολογίες καταστολής σημάτων παρεμβολών για τη μείωση των επιπτώσεων των παρεμβολών και την επίτευξη σταθερής και υψηλής ταχύτητας επιχειρησιακής εμπειρίας στους χρήστες. Η τιμή έχει κορυφαία τεχνολογία 5G κατά των παρεμβολών.

[5G ενεργειακή απόδοση]

Η κατανάλωση λιγότερης ισχύος και η μετάδοση περισσότερων δεδομένων σχετίζονται άμεσα με την εμπειρία του χρήστη. Τα εξαιρετικά κινητά τηλέφωνα 5G μπορούν να επιτύχουν καλύτερους λόγους ενεργειακής απόδοσης και μπορούν να επιτύχουν καλύτερους λόγους ενεργειακής απόδοσης μέσω αλγορίθμων ευφυούς προγραμματισμού AI σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες (μεταφορά φορτίου / ελαφρύ φορτίο κ.λπ.).

[5G ικανότητα αναζήτησης]

Το "γρήγορο δίκτυο αναζήτησης", "σταθερή σταθερότητα του δικτύου" είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες για την αξιολόγηση της εμπειρίας 5G. Ο ίδιος σταθμός βάσης καλύπτει εκατοντάδες ή χιλιάδες κινητά τηλέφωνα. Τα καλά κινητά τηλέφωνα 5G μπορούν να βελτιώσουν διεξοδικά τις δυνατότητες αναζήτησης και εναλλαγής δικτύων 5G, να επιτύχουν ένα υψηλό μερίδιο δικτύου 5G και να επιτρέψουν στους καταναλωτές περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν την εμπειρία 5G.

[5G εμπειρία διπλής SIM]

Οι διπλές κάρτες έχουν γίνει σταδιακά και η απλή "διπλή αναμονή" επιλύει μόνο το πρόβλημα του χώρου. Η κορυφαία έξυπνη διπλή κάρτα της Honor σας επιτρέπει να "πραγματοποιήσετε μια κλήση VoLTE μιας κάρτας, μία κάρτα δεν θα χάσετε τις εισερχόμενες κλήσεις" και επίσης σας επιτρέπει να κάνετε "μια κάρτα 5G πρόσβαση στο Internet, μία κλήση VoLTE κάρτας", πραγματικά "κλήση, .


Από αυτή την άποψη, η απόδοση του Kirin 820 αξίζει τις προσδοκίες μας.