Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Δεν παρέχονται ετήσιες οδηγίες απόδοσης! Η Xilinx αναμένει αρνητικά έσοδα από το πρώτο τρίμηνο

Δεν παρέχονται ετήσιες οδηγίες απόδοσης! Η Xilinx αναμένει αρνητικά έσοδα από το πρώτο τρίμηνο

Σύμφωνα με μια έκθεση του Reuters, η Xilinx (Xilinx) την Τετάρτη, λόγω της αβεβαιότητας που προκλήθηκε από την επιδημία COVID-19, αναμενόμενα έσοδα χαμηλότερου από το αναμενόμενο το πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν παρείχε οδηγίες για την απόδοση ολόκληρου του έτους.

Προς το παρόν, το COVID-19 εξακολουθεί να μαίνεται σε όλο τον κόσμο, και η βιομηχανία έχει πληγεί χωρίς εξαίρεση, και ακόμη και η βιομηχανία ημιαγωγών, η οποία σχετίζεται με τη ζωή των ανθρώπων, επηρεάζεται επίσης. Αν και έχουν επιτραπεί σε πολλά εργοστάσια να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, η πολιτική «Fengcheng» έκοψε τις σχετικές δραστηριότητες και την αλυσίδα εφοδιασμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xilinx Victor Peng είπε σε συνέντευξή του, "Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να μας προσφέρει τον τρέχοντα χάρτη πορείας."

Όσον αφορά τις προοπτικές απόδοσης του πρώτου τριμήνου, ο Πενγκ δήλωσε ότι προσπαθούμε να είμαστε διαφανείς, κάτι που δεν είναι ούτε πολύ απαισιόδοξο ούτε πολύ αισιόδοξο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv, τα έσοδα του πρώτου τριμήνου της εταιρείας αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 660 εκατομμυρίων και 720 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, τα οποία είναι χαμηλότερα από τη μέση εκτίμηση των αναλυτών των 738 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα της εταιρείας πέρυσι ήταν 849,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Η Peng επεσήμανε ότι η Xilinx άρχισε να αντιμετωπίζει ασθενή ζήτηση που σχετίζεται με το COVID-19 στα μέσα του τριμήνου και ότι η αυτοκινητοβιομηχανία της επηρεάστηκε περισσότερο λόγω της απότομης πτώσης στην Κίνα και στις παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων. Ωστόσο, ο Peng επεσήμανε ότι η καθυστέρηση παραγγελιών της Xilinx είναι «ισχυρότερη από την ιστορία» παρά την αναμενόμενη μείωση των εσόδων αυτό το τρίμηνο.

Επιπλέον, η Xilinx παράγει επίσης τσιπ σταθμού βάσης 5G, αλλά λόγω της απαγόρευσης της αμερικανικής κυβέρνησης από την Huawei, η εταιρεία δεν είναι σε θέση να στείλει ορισμένα προϊόντα.