Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Nikkei: Η Apple ζητά από την Luxeon Precision διπλή μηνιαία παραγωγή AirPods Pro

Nikkei: Η Apple ζητά από την Luxeon Precision διπλή μηνιαία παραγωγή AirPods Pro

Σύμφωνα με μια είδηση ​​Nikkei, η πηγή αποκάλυψε ότι η Apple ζήτησε από την Lixun Precision να διπλασιάσει την παραγωγή των ακουστικών AirPods Pro σε 2 εκατομμύρια μονάδες το μήνα. Η Apple ζήτησε επίσης από την Lixun Precision και την GoerTek να αυξήσουν την παραγωγή AirPods χαμηλού κόστους στα εργοστάσιά τους στο Βιετνάμ.

Ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με το θέμα δήλωσε ότι λόγω ισχυρής ζήτησης, η Apple έχει αυξήσει την μηνιαία της τάξη για AirPods Pro από 1 εκατομμύριο σε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια. Οι πηγές πρόσθεσαν ότι τα ακουστικά Pro κατασκευάζονται από την Luxshare Precision σε δύο εργοστάσια στην ηπειρωτική Κίνα.

Τα ακουστικά TWS είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη γραμμή προϊόντων της Apple. Η Nikkei πιστεύει ότι το αίτημα της Apple για Luxun Precision και GoerTek για αύξηση της παραγωγής θα βλάψει άλλους προμηθευτές, όπως οι Foxconn, Quanta και Inventec.

Κατά την κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η βιομηχανία μεταποίησης τεχνολογίας της Κίνας έχει καλύψει τους παγκόσμιους ανταγωνιστές. Σύμφωνα με μια ανάλυση του Nikkei, μέχρι το 2018, 41 από τους 200 κορυφαίους προμηθευτές της Apple θα προέρχονται από την Κίνα, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία.

Ο Jeff Pu, ανώτερος αναλυτής τεχνολογίας της GF Securities, δήλωσε: "Στο μέλλον, οι πωλήσεις ακουστικών TWS είναι πιθανό να φτάσουν στο επίπεδο του iPhone, περίπου 200 εκατομμύρια μονάδες ετησίως". Εκτιμά ότι η Apple θα πουλήσει 80 εκατομμύρια μονάδες το 2020. Ασύρματα ακουστικά. Το Bloomberg ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι οι αποστολές AirPods θα μπορούσαν να διπλασιαστούν φέτος σε 60 εκατομμύρια μονάδες, χάρη εν μέρει στη δημοτικότητα της AirPods Pro.

Η Apple, η Lixun Precision και η GoerTek δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια.