Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ο νέος ιός της κορώνας είναι πολύ αχαλίνωτος, η Nvidia ανακοινώνει την απόσυρση από το συνέδριο της MWC

Ο νέος ιός της κορώνας είναι πολύ αχαλίνωτος, η Nvidia ανακοινώνει την απόσυρση από το συνέδριο της MWC

Η Nvidia δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από τη διάσκεψη του MWC, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία από τους νέους κοροναϊούς. Στη θέση blog της, η Nvidia είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία από τους νέους κοροναϊούς, η διασφάλιση της ασφάλειας των συναδέλφων, των συνεργατών και των πελατών μας είναι το κύριο μέλημά μας προς το παρόν. Προσβλέπουμε πάντοτε να μοιραζόμαστε τα επιτεύγματά μας στην τεχνητή νοημοσύνη, 5G και vRAN με τη βιομηχανία. Λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να παρευρεθούμε στη διάσκεψη αυτή, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Νωρίτερα, η ZTE ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει την εκκίνηση του νέου προϊόντος MWC2020 αλλά θα διατηρήσει τις δραστηριότητές του. Στη συνέχεια, η LG ανακοίνωσε επίσης ότι θα "εξέλθει από τη συμμετοχή και συμμετοχή στο" MWC2020 Mobile World Congress. Η Ericsson ανακοίνωσε στον επίσημο ιστότοπό της ότι λόγω της εκδήλωσης της νέας πνευμονίας από κορώνα μετά την εσωτερική αξιολόγηση κινδύνου της εταιρείας, η Ericsson αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο World Mobile Congress MWC 2020 για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της εταιρείας κανονική λειτουργία της εταιρείας. Η Samsung Electronics έχει ξεκινήσει επειγόντως διαβουλεύσεις για να επανεξετάσει εάν θα παραστεί στη MWC. Αν και η τελική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, ορισμένοι υπάλληλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα κεντρικά γραφεία έχουν ακυρώσει τις πτήσεις τους προς την Ευρώπη.

Η GSMA δήλωσε ότι έχει εκτεταμένα σχέδια για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης μιας επιδημίας κοροναϊού στο MWC στη Βαρκελώνη. Η GSMA επιβεβαιώνει ότι η πρόοδος της επερχόμενης εγγραφής της Βαρκελώνης MWC2020 στη Βαρκελώνη δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής και θα διεξαχθεί στους χώρους των Fira Gran Via, Fira Montjuïc και La Farga L'Hospitalet από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την προγραμματισμένη καινοτομία YoMo και 4YFN σειρά δραστηριοτήτων.