Σπίτι > Νέα > Οι Netcom και TWS ευλογούν, τα έσοδα της Realtek για το 2019 επιτυγχάνουν υψηλό ρεκόρ

Οι Netcom και TWS ευλογούν, τα έσοδα της Realtek για το 2019 επιτυγχάνουν υψηλό ρεκόρ

Το Netcom IC Design Factory Realtek ανακοίνωσε το Δεκέμβριο του 2019 τα έσοδα των 5.514 δισ. Δολαρίων (η ίδια μονάδα πιο κάτω), αύξηση 0,52% μηνιαίως και ετήσια αύξηση 40,41%, η τρίτη μεγαλύτερη μηνιαία απόδοση στην ιστορία. Τα συνολικά έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο ήταν 16,685 δισ. Γιουάν, αύξηση 4% σε τριμηνιαία βάση και ετήσια αύξηση 39,72%. Τα ετήσια έσοδα ήταν 60.744 δισεκατομμύρια γιουάν, ετήσια αύξηση 32,61%. Τα τριμηνιαία και ετήσια αρχεία καταγράφουν υψηλό επίπεδο ρεκόρ και οι λειτουργικές επιδόσεις συνέχισαν να λάμπουν.

Αναμένοντας το 2020, οι εμπλεκόμενοι της βιομηχανίας είναι αισιόδοξοι ότι οι παραγγελίες από την Realtek Netcom και το True Bluetooth Wireless Headset (TWS) είναι σταθερές, σε συνδυασμό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αναμένεται να δώσουν προσοχή στην απόδοση 8K τηλεοπτικών μαρκών. Δημιουργήστε επίσης νέους αγώνες.

Ο γενικός διευθυντής Huang Yiwei ανέφερε πρόσφατα δύο κατευθύνσεις. Υπογράμμισε ότι με την αναδρομή, η Realtek έχει διατηρήσει σταθερή ανάπτυξη και το 2020 η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται για την αναβάθμιση των υπαρχόντων προϊόντων και την επέκταση νέων εφαρμογών. Κατά την άποψή του, το επόμενο έτος Αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.

Σε απάντηση στα βασικά προϊόντα της Realtek, ο Ye Daxun, αντιπρόεδρος της προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας, δήλωσε προηγουμένως ότι η τρίτη γενιά TWS της Realtek με ενεργή μείωση θορύβου (ANC) έχει εξαιρετικές επιδόσεις με βάση την κατανάλωση ισχύος, την καθυστέρηση και τη σταθερότητα. ναυτιλία σε μικρές ποσότητες. Και η ζήτηση για παραγγελίες είναι καλή, αισιόδοξη ότι το σήμα θα συνεχίσει να θέτει σε λειτουργία νέα smartphones το 2020, η TWS έχει γίνει στάνταρ, οδηγώντας την απόδοση της Realtek.

Όσον αφορά τα προϊόντα Netcom, ο Ye Daxun επεσήμανε ότι η τυποποιημένη αγορά της China Netcom έχει αποσυρθεί και μια νέα γενιά παραγγελιών 802.11ax (WiFi-6) αναμένεται να εμφανιστεί σταδιακά το 2020 και η Realtek είναι έτοιμη. Σύμφωνα με το νομικό πρόσωπο, αν και η βραχυπρόθεσμη ζήτηση στην αγορά εξακολουθεί να κυριαρχείται από τα 802.11ac και 802.11n, τα προϊόντα WiFi-6 της Realtek σχεδιάζουν να εισαγάγουν νέους πελάτες laptop στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Καθώς η αγορά μετατοπίζεται προοδευτικά σε νέες προδιαγραφές, η τιμή είναι επίσης υψηλότερη από 802.11ac. 15%, αναμένεται μελλοντική συμβολή στην αγορά.

Για το τηλεοπτικό τσιπ, η Realtek εκτιμά ότι με το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, θα κυκλοφορήσουν μάρκες αποκωδικοποίησης και επεξεργασίας εικόνας 8K το 2020, με αποστολές αρκετών εκατομμυρίων μονάδων. Η κύρια δύναμη θα εξακολουθεί να είναι 4K ενιαία μάρκες συστήματος. Huang Yiwei πιστεύει ότι η συνολική γραμμή προϊόντων μπορεί ακόμα να δει την κατάσταση της ανάπτυξης.

Για να επεκτείνει τις νέες εφαρμογές, η Realtek επέλεξε να εισέλθει στον τομέα της βιοϊατρικής. Πρόσφατα ανακοίνωσε μια επένδυση ύψους 3,8 δισ. Γιουάν στο Zhubei Biomedical Park. Αναμένεται ότι το TWS θα βελτιωθεί για πρώτη φορά ως ιατρικό ακουστικό βοήθημα και θα απευθύνεται σε βοηθήματα ακοής, ιατρικά συστήματα μετάδοσης εικόνων και άλλες επιχειρήσεις.