Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Τα έσοδα του Nanya Technology το Φεβρουάριο έφτασαν τα 31μηνα χαμηλά, μειωμένα κατά 20,28%

Τα έσοδα του Nanya Technology το Φεβρουάριο έφτασαν τα 31μηνα χαμηλά, μειωμένα κατά 20,28%



  Το εργοστάσιο DRAM Nanya Technology κατέγραψε NT $ 3.395 εκατ. Το Φεβρουάριο, μειωμένο κατά 20,28% σε μηνιαία βάση σε χαμηλό 31 μηνών.

Εκτός από τη μείωση των εργάσιμων ημερών, η Nanya Technology δήλωσε ότι η εμπορική διαφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας προκάλεσε μείωση της ζήτησης, προσαρμογές των τιμολογίων που προκλήθηκαν από τις προσαρμογές της αλυσίδας εφοδιασμού και η έλλειψη επεξεργαστών της Intel ήταν οι κύριοι παράγοντες που επηρέασαν την πτώση των επιδόσεων του Φεβρουαρίου.

Η Nanya Technology επεσήμανε ότι το Φεβρουάριο μειώθηκε η τιμή πώλησης των προϊόντων, ο όγκος πωλήσεων μειώθηκε κατά 14% έως 16% και η μέση τιμή μονάδας πωλήσεων μειώθηκε επίσης κατά περίπου 4% έως 6%. Η Nanya Technology αναμένει ότι οι αποστολές του πρώτου τριμήνου θα μειωθούν ανά τρίμηνο. Περίπου 10%.

Η Nanya Technology αναμένει ότι η ζήτηση της αγοράς DRAM κατά το δεύτερο τρίμηνο αναμένεται να βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο. Η παραδοσιακή περίοδος αιχμής το τρίτο τρίμηνο πλησιάζει, και η ζήτηση στην αγορά κατά το δεύτερο εξάμηνο θα είναι καλύτερη από το πρώτο εξάμηνο.