Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια Η NVIDIA βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του κατασκευαστή chip Mellan

Πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια Η NVIDIA βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του κατασκευαστή chip Mellan


  Ώρα Πεκίνου στις 11 Μαρτίου, ενημερωμένες πηγές δήλωσαν την Κυριακή ότι η εταιρεία κατασκευής τσιπ Nvidia είναι κοντά σε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να αποκτήσει τον ισραηλινό κατασκευαστή chip chip της Mellanox Technologies.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απόκτηση στην ιστορία της Nvidia, η οποία θα ενισχύσει τις επιχειρήσεις παραγωγής τσιπ server της NVIDIA, μειώνοντας έτσι την εξάρτησή της από τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, η προσφορά της Nvidia για την πώληση του Mellanox ξεπέρασε την Intel και η συμφωνία θα ανακοινωθεί μόλις τη Δευτέρα. Οι Intel και Mellanox δεν έχουν σχολιάσει. Η Nvidia αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο Calcalist, ένας οικονομικός ιστότοπος ειδήσεων, ανακοίνωσε νωρίτερα την Κυριακή ότι η προσφορά της Nvidia για Mellanox ξεπέρασε την Intel.

Τα τσιπ Mellanox οδηγούν διακομιστές συνδεδεμένους σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Ισραήλ και έχει γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το κλείσιμο της χρηματιστηριακής αγοράς την περασμένη Παρασκευή, η Mellanox έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς ύψους περίπου 5,9 δισ. Δολαρίων.

Τα έσοδα από το κέντρο δεδομένων αντιπροσώπευαν σχεδόν το ένα τρίτο των συνολικών εσόδων της NVIDIA. Τα τελευταία χρόνια, υπό την ηγεσία του CEO Jensen Huang, η NVIDIA πέτυχε ταχεία ανάπτυξη, αλλά η επιβράδυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Κίνας και η ψύξη της έκρηξης κρυπτογράφησης άρχισαν να ασκούν πίεση στα έσοδα της εταιρείας τα τελευταία τρίμηνα.

Η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της Nvidia είναι 91 δισεκατομμύρια δολάρια. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η πρόβλεψη για τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου μειώθηκε κατά 500 εκατομμύρια δολάρια λόγω της χαμηλής ζήτησης για μάρκες παιχνιδιών στην Κίνα και χαμηλότερων από τις αναμενόμενες πωλήσεων κέντρων δεδομένων. Η εξαγορά της Mellanox από τη NVIDIA αποτελεί επίσης σημαντική νίκη για το hedge fund άμυνας δικαιωμάτων Starboard Value LP. Η Πλατφόρμα είναι μέτοχος της Mellanox και τα δύο μέρη κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τη σύνθεση της επιτροπής Mellanox πέρυσι.