Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Microsoft είναι σοβαρή: η επιφάνεια αφαιρεί τους επεξεργαστές της Intel για πρώτη φορά

Η Microsoft είναι σοβαρή: η επιφάνεια αφαιρεί τους επεξεργαστές της Intel για πρώτη φορά

  Ακόμα και σήμερα η πιο δημοφιλής επιφάνεια (Surface Go), η Microsoft εξακολουθεί να επιμένει στον επεξεργαστή x86, εξασφαλίζοντας την πιο κλασική και απρόσκοπτη εμπειρία κατά τη λειτουργία του Win10.

Ωστόσο, το ARM Win10 είναι επίσης ένας "γιος αγάπης" που γεννήθηκε από μόνη της. Συγχρόνως συνεργάστηκε με την Qualcomm για να πραγματοποιήσει την exe μέσω της ενδιάμεσης μεθόδου σύνταξης. Αν και η αποτελεσματικότητα χάθηκε, μπορεί επίσης να τρέξει το PS, "World of Tanks", Office III. Αυτό το σύνολο των μεγάλων προγραμμάτων.

Μπορεί να θεωρηθεί ότι το οικοσύστημα ARM Win10 έχει εκπληρώσει το δικό του σύνολο προτύπων ποιότητας και η επιφάνεια της Microsoft είναι επίσης έτοιμη για είσοδο.

Σύμφωνα με τη νοημοσύνη του Thurrott, η Microsoft Labs έχει αναπτύξει μια σειρά Surface Pros εξοπλισμένη με επεξεργαστές Snapdragon της Qualcomm, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να παραχθούν μαζικά. Το συγκεκριμένο μοντέλο του επεξεργαστή είναι ακόμα άγνωστο, αλλά προς το παρόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις δύο επιλογές: Snapdragon 850 και Snapdragon 8cx. Το πρώτο μπορεί να γίνει κατανοητό ως έκδοση αίματος κοτόπουλου 2.96GHz Snapdragon 845, το τελευταίο είναι επεξεργαστής σημειωματάριων της Qualcomm. Λέγεται ότι η απόδοση δεν χάνει 8 γενιές χαμηλής τάσης i5.