Σπίτι > Νέα > Η Micron ανακοινώνει το ταχύτερο SSD στον κόσμο με τεχνολογία 3D XPoint

Η Micron ανακοινώνει το ταχύτερο SSD στον κόσμο με τεχνολογία 3D XPoint

Η Micron, κατασκευαστής μνήμης, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεκίνησε επίσημα το γρηγορότερο SSD-MicronX100SSD στον κόσμο, με 2,5 εκατομμύρια ταχύτητες ανάγνωσης / ανάγνωσης ανά δευτερόλεπτο και εύρος ζώνης άνω των 9GB / s, το οποίο είναι το υψηλότερο στον κλάδο. Τα δείγματα αναμένεται να είναι διαθέσιμα αυτή τη σεζόν. Στον πελάτη.

Η Micron επεσήμανε ότι το MicronX100SSD είναι το πρώτο προϊόν της οικογένειας προϊόντων της Micron που απευθύνεται ειδικά σε κέντρα δεδομένων με υψηλή πυκνότητα αποθήκευσης και εφαρμογές υψηλής πυκνότητας μνήμης. Αυτές οι λύσεις θα επωφεληθούν από την τεχνολογία 3DXPoint και θα οδηγήσουν την αποθήκευση στο νέο επίπεδο αποθήκευσης σε υψηλότερο επίπεδο αποθήκευσης και αντοχής από DRAM και υψηλότερη αντοχή και απόδοση από το NAND.

Η Micron σημείωσε επίσης ότι η MicronX100SSD προσφέρει απόδοση στον κλάδο που διαταράσσει τις μεγάλες εφαρμογές δεδομένων και το φόρτο εργασίας με την ανταλλαγή δεδομένων συνδυάζοντας κορυφαία προϊόντα υψηλού εύρους ζώνης, χαμηλής καθυστέρησης, ποιότητας υπηρεσιών (QoS) και προϊόντα υψηλής ανοχής. Το Micron X100SSD επιταχύνει τις εφαρμογές των κέντρων δεδομένων, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, διατηρώντας παράλληλα την προβλέψιμη και γρήγορη εξυπηρέτηση για ταχύτερη επίγνωση δεδομένων.

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα δεδομένα της Micron, το MicronX100SSD προσφέρει μέχρι 2,5 εκατομμύρια χρόνους ανάγνωσης / ανάγνωσης ανά δευτερόλεπτο (IOPS) σε εγγενή αποθήκευση υψηλής απόδοσης, περισσότερο από τρεις φορές τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα SSD που διατίθενται σήμερα. Επιπλέον, έχει εύρος ζώνης άνω των 9GB / s σε λειτουργίες ανάγνωσης, εγγραφής και ανάμειξης, τρεις φορές ταχύτερα από τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα NAND του σήμερα, και παρέχει συνεπή λανθάνουσα ανάγνωση και εγγραφή, 11 φορές μικρότερη από την NANDSSD. Και να βελτιώσετε την εμπειρία του τελικού χρήστη κατά 2 έως 4 φορές για μια ποικιλία εφαρμογών με καθολικό φόρτο εργασίας στο κέντρο δεδομένων.

Η Micron τονίζει επίσης ότι ο μικρός χώρος αποθήκευσης υψηλής απόδοσης MicronX100SSD επιτρέπει στους χρήστες να υπερκαλύπτουν χώρο αποθήκευσης για υψηλή απόδοση. Επιπλέον, καθώς το Micron X100SSD υποστηρίζει την τυπική διεπαφή NVMe, μπορείτε να απολαύσετε το πλήρες πλεονέκτημα του προϊόντος χωρίς να αλλάξετε το λογισμικό.