Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Micron Singapore επεκτείνει το 3D NAND flash fab για να ολοκληρωθεί

Η Micron Singapore επεκτείνει το 3D NAND flash fab για να ολοκληρωθεί

Η επέκταση της Micron στη μνήμη flash NAND flash στη Σιγκαπούρη ολοκληρώθηκε επίσημα χθες (14η). Η Micron επεσήμανε ότι πρόκειται για μια στρατηγική που ανταποκρίνεται στη ζήτηση των πελατών σε τομείς όπως η 5G, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η αυτόνομη οδήγηση και είναι επίσης μια σημαντική διάταξη για τη μετατροπή της βιομηχανίας κατασκευής μνήμης flash της Micron στη Σιγκαπούρη.

Η Σιγκαπούρη αποτελεί σημαντική βάση για την παραγωγή μνήμης flash της Micron. Η Ταϊβάν και η Ιαπωνία είναι το επίκεντρο της δυναμικής παραγωγής μνήμης τυχαίας προσπέλασης (DRAM). Τα τελευταία χρόνια, η Micron έχει επεκτείνει τις επενδύσεις της στην Ασία. Η Ιαπωνία συνεχίζει να προωθεί διεργασίες DRAM και κατασκευάζει την πρώτη μονάδα συσκευασίας 3D DRAM της Micron στο Taichung. Και τα εργοστάσια DRAM Taichung και Taoyuan είναι χτισμένα ως κέντρο αριστείας της Micron. Η Micron υποσχέθηκε επίσης να επεκτείνει την κλίμακα κατασκευής DRAM της Ταϊβάν. Τα σχετικά σχέδια έχουν υποβληθεί στο υποκατάστημα της Ταϊβάν της Επιστημονικής και Τεχνολογικής Διοίκησης της Κίνας για επανεξέταση. Ελπίζω ότι η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων όπως η γη, το νερό και ο ηλεκτρισμός.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί μέρος του Κέντρου Αριστείας NAND της Micron, το οποίο θα αξιοποιήσει τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις του στην τεχνολογία της υποδομής και της τεχνολογίας της Σιγκαπούρης για να προχωρήσει σε 3D NANDFlash με την επέκταση του καθαρού χώρου και των διαδικασιών αλλαγής.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Micron Sanjay Mehrotra φιλοξένησε χθες την τελετή έναρξης, συμπεριλαμβανομένων των πελατών Micron, προμηθευτών, διανομέων, ακαδημαϊκών ηγετών, κοινοτικών εταίρων, μελών της ομάδας Micron και τοπικών κυβερνητικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 ατόμων, Ο Wang Ruijie παρακολούθησε επίσης την τελετή.

Σύμφωνα με τον Sanjay Mehrotrad, το Κέντρο Αριστείας Micron NAND έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες έξυπνες κατασκευαστικές δυνατότητες για την επέκταση για αρκετές γενιές του 3D NAND μετασχηματισμού. Προσβλέποντας στη συνεχή συνεργασία, καινοτομία και επιτυχία με τοπικούς προμηθευτές, πανεπιστήμια και κυβερνητικές υπηρεσίες στη Σιγκαπούρη, ευχαρίστησε επίσης τους σχετικούς εταίρους και μονάδες για την επέκταση του σχεδίου επέκτασης της Micron.

Η Micron υπογραμμίζει ότι η κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στη Σιγκαπούρη είναι ένας τεχνολογικός μετασχηματισμός του προηγμένου κόμβου της τεχνολογίας 3D NANDFlash, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών στους τομείς της 5G, AI και της αυτόνομης οδήγησης και επίσης ενισχύει τη μελλοντική δυναμική ανάπτυξης της Micron.