Σπίτι > Νέα > CEO της Micron: Η σχέση με την Huawei ήταν πολύ καλή!

CEO της Micron: Η σχέση με την Huawei ήταν πολύ καλή!

Σύμφωνα με το Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος της Micron Sanjay Mehrotra δήλωσε στους δημοσιογράφους του CNN στο νέο οικονομικό φόρουμ του Beijing Bloomberg ότι η σχέση με τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα Huawei "ήταν πολύ καλή".

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν το ήμισυ των εσόδων της Micron προέρχεται από την κινεζική αγορά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Micron, Sanjay Merotra, παραδέχτηκε στην τηλεδιάσκεψη των 26 Σεπτεμβρίου ότι, αν εξακολουθεί να υπάρχει ο κατάλογος των εταιρειών που στοχεύουν στην Huawei και η Micron δεν είναι σε θέση να λάβει άδεια, τότε τα επόμενα τρίμηνα, Η μείωση των πωλήσεων μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρή.

Το CNN ανέφερε επίσης ότι τα στελέχη της Micron δήλωσαν ότι σύμφωνα με τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Κίνας, η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες εξαιτίας της απώλειας του μεγαλύτερου πελάτη της Huawei.

Από τη στιγμή που ο Sanjay Mehrotra είπε, ο Micron ζήτησε άδεια από το Υπουργείο Εμπορίου για να αυξήσει τις αποστολές στην Huawei. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η Micron έχει άδεια χρήσης!