Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι πολλαπλές σειρές προϊόντων του Mentor περνούν πιστοποίηση τεχνολογίας διεργασιών εξαιρετικά χαμηλής ισχύος διεργασιών UMC 22nm

Οι πολλαπλές σειρές προϊόντων του Mentor περνούν πιστοποίηση τεχνολογίας διεργασιών εξαιρετικά χαμηλής ισχύος διεργασιών UMC 22nm

Η Mentor, aSiemensBusiness ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία έχει ήδη περάσει αρκετές πιστοποιήσεις τεχνολογίας διεργασιών της UMC, όπως η πλατφόρμα Caliber ™ της Mentor, η πλατφόρμα AnalogFastSPICE ™ και η πλατφόρμα ψηφιακού σχεδιασμού Nitro-SoC.

Σε σύγκριση με τη διαδικασία των 28nm υψηλής διηλεκτρικής / μεταλλικής πύλης της UMC, η νέα διεργασία 22nm μπορεί να μειώσει την περιοχή κατά 10%, να βελτιώσει την απόδοση στην κατανάλωση ενέργειας και να ενισχύσει την απόδοση των RF. Η πλατφόρμα είναι ιδανική για πολλές εφαρμογές, όπως ολοκληρωμένα κυκλώματα καταναλωτών (IC) για αποκωδικοποιητές, ψηφιακές τηλεοράσεις και εφαρμογές επιτήρησης. Η διαδικασία των 22nm του UMC είναι επίσης πολύ κατάλληλη για ICs ευαίσθητα στην κατανάλωση ενέργειας, τα οποία χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον σε φορητές συσκευές και προϊόντα Internet of Things (IoT) που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Mentor, Zhang Shuwen, διευθυντής έργου χυτηρίου Caliber της aSiemensBusiness δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την UMC και συνεχίζουμε να παρέχουμε λύσεις παγκόσμιας κλάσης στους αμοιβαίους πελάτες μας. Η νέα διαδικασία 22uLP της UMC μπορεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ισχύος" αυτή η πιστοποίηση πλατφόρμας είναι καλή είδηση ​​για τους αμοιβαίους πελάτες σε όλο τον κόσμο. "

Η σειρά προϊόντων Mentor που έχει περάσει την πιστοποίηση διαδικασίας UMC22uLP περιλαμβάνει:

Ca · CalibrenmDRC πλατφόρμα: εξακολουθεί να είναι η τυποποιημένη λύση για τη φυσική επαλήθευση 22nm κόμβων από UMC, και να επιτύχει εξαιρετική απόδοση και γραμμική βελτίωση με την ακρίβεια αποκοπής?

· Πλατφόρμα CaliberLVS: Μπορεί να παρέχει προηγμένες λειτουργίες σε κάθε κόμβο διεργασίας για να βοηθήσει τους πελάτες να ασχολούνται με περίπλοκα σχέδια και να επιλύουν τις πρόσθετες απαιτήσεις χυτηρίου που φέρνει κάθε νέα γεωμετρία.

· Πλατφόρμα CalibrexACT: παρέχει εξαιρετική λειτουργία εξαγωγής παρασιτικών παραμέτρων, η οποία μπορεί να υποστηρίξει εφαρμογές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Η πλατφόρμα CalibrexACT έχει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάσει την ακρίβεια επίλυσης πεδίου με τον χρόνο επαναφοράς βασισμένο σε κανόνες, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πλήρη εμπιστοσύνη στους κοινούς πελάτες των Mentor και UMC και να αντιμετωπίσει ενεργά τα όρια ισχύος και επιδόσεων της διαδικασίας UMC22uLP.

· Η πλατφόρμα CaliberPERC: έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αξιοπιστία και να προστατεύει τον σχεδιασμό από την ηλεκτροστατική εκφόρτιση (ESD). Η πλατφόρμα CalibrePERC μπορεί να πραγματοποιήσει επαλήθευση σχεδίασης ESD με ολοκληρωμένο κύκλωμα IO-ESD και cross-power.

· Λογισμικό φυσικού σχεδιασμού Nitro-SoC: έχει βελτιστοποιηθεί για σχεδιασμούς IC εξαιρετικά χαμηλής ισχύος που κατασκευάζονται με τη μέθοδο UMC22uLP. Το Nitro-SoC παρέχει μια κορυφαία διαδικασία σχεδίασης αναφοράς που βασίζεται στη γνώση, η οποία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το φόρτο εργασίας του σχεδιασμού, βοηθώντας τις εταιρείες που αναπτύσσουν IoT, τεχνητή νοημοσύνη (AI) και ολοκληρωμένες εφαρμογές ICS να εξοικονομήσουν το κόστος ιδιοκτησίας εργαλείων και να επιταχύνουν την εκτόξευση προϊόντων στην αγορά.

· Πλατφόρμα AnalogFastSPICE: χρησιμοποιείται για την προσομοίωση αναλογικού, μικτού σήματος, ραδιοσυχνοτήτων (RF) και προσαρμοσμένων ψηφιακών κυκλωμάτων IC. Αυτά τα σχέδια έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις για την ακρίβεια και το χρόνο ανακύκλωσης. Όταν χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία UMC, οι ομάδες σχεδιασμού των κορυφαίων εταιρειών ημιαγωγών παγκοσμίως μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν με βεβαιότητα την επαλήθευση των τσιπ μέσω της πλατφόρμας AnalogFastSPICE της Mentor.

Εκτός από την απόκτηση πιστοποίησης 22nm, αυτές οι λύσεις Mentor πέρασαν επίσης αρκετές άλλες πρόσφατες διαδικασίες κατασκευής του UMC (συμπεριλαμβανομένης της 28HPC +).

"Η πλατφόρμα Mentor έχει επικυρωθεί από την τεχνολογία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος ισχύος της UMC, η οποία θα βοηθήσει τους αμοιβαίους πελάτες μας να επιταχύνουν τη διαδικασία σχεδιασμού". Είπε ο Chen Yonghui, διευθυντής ανάπτυξης πνευματικής ιδιοκτησίας και υποστήριξης σχεδιασμού στο UMC. Συνεργασίες για την περαιτέρω πιστοποίηση των κορυφαίων πλατφορμών τους για μελλοντικές τεχνολογίες αποκλειστικής διαδικασίας. "

Η UMC είναι το κορυφαίο χυτήριο ημιαγωγών παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παραγωγής IC, εστιάζοντας στη λογική και την αφοσιωμένη τεχνολογία. Η εταιρεία διαθέτει πλήρες φάσμα τεχνολογιών και λύσεων, όπως λογική / RF, ενσωματωμένη υψηλής τάσης, ενσωματωμένο φλας, RFSOI / BCD σε δίσκους 8 ιντσών και 12 ιντσών και πιστοποίηση κατασκευής αυτοκινήτων IATF-16949 για όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής. Το UMC διαθέτει σήμερα 12 fabs πλακιδίων που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ασία και μπορούν να παράγουν περισσότερα από 750.000 ισοδύναμα δισκίων 8 ιντσών ανά μήνα.