Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι συνθήκες της αγοράς εξακολουθούν να είναι χαμηλές, τα έσοδα του Ιανουαρίου του κλάδου της Νότιας

Οι συνθήκες της αγοράς εξακολουθούν να είναι χαμηλές, τα έσοδα του Ιανουαρίου του κλάδου της Νότιας

  
Το εργοστάσιο DRAM South Asia Branch ενοποίησε τα έσοδά του τον Ιανουάριο με συνολικό εισόδημα 4.258 δισεκατομμυρίων δολαρίων Ταϊβάν (ίδια μονάδα), μείωση 11,82% μηνιαίως, μείωση κατά 30,73% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, χαμηλότερη σε 19 μήνες, κυρίως λόγω της εξασθένισης της ζήτησης της βιομηχανίας μνήμης. Ο αντίκτυπος της πτώσης των τιμών.

Η μέση τιμή της Νότιας Ασίας τον Ιανουάριο μειώθηκε από 14% σε 16%, ακόμη και αν οι μεταφορές αυξήθηκαν κατά 4% σε 6%, τα συνολικά έσοδα του Ιανουαρίου εξακολούθησαν να μειώνονται. Ο γενικός διευθυντής Li Peiyu είπε στην οικονομική έκθεση ότι ανυπομονούμε για την κατάσταση της αγοράς το 2019, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης, η DRAM αναμένεται να είναι σχετικά συντηρητική κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και οι τιμές θα μειωθούν ακόμη. Η εκτιμώμενη πτώση των τιμών είναι παρόμοια με εκείνη του τέταρτου τριμήνου του περασμένου έτους. Περίπου 10%, η δεύτερη σεζόν θα μειωθεί επίσης.

Ωστόσο, ο Li Peiyu πιστεύει ότι το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους είναι μια εποχιακή εποχή αιχμής, σε συνδυασμό με την ανενεργή CPU μπορεί να επιβραδυνθεί, η μείωση της τιμής μνήμης μειώνεται και ο ξένος εμπορικός πόλεμος επιτρέπει στους κατασκευαστές να προσαρμόσουν την αλυσίδα εφοδιασμού άλλες χώρες, ελπίζοντας ότι η ζήτηση θα τεθεί σε εφαρμογή το τρίτο τρίμηνο, προσβλέποντας στη ζήτηση είναι πιο σταθερή, και το αποτέλεσμα 5G μπορεί επίσης να τονώσει τη ζήτηση.

Ωστόσο, ακόμη και αν το υποκατάστημα της Νότιας Ασίας περιμένει για τη βιομηχανία να πάρει το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η συνολική αγορά εξακολουθεί να είναι συντηρητική όσον αφορά τις κεφαλαιουχικές δαπάνες. Το υποκατάστημα της Νότιας Ασίας έχει ήδη μειώσει τις μισές κεφαλαιουχικές δαπάνες του, εκτιμώντας ότι είναι μόνο περίπου 10 δισεκατομμύρια γιουάν.