Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το MacBook με αυτοτελείς μάρκες θα είναι ο επόμενος στόχος της Apple

Το MacBook με αυτοτελείς μάρκες θα είναι ο επόμενος στόχος της Apple

IT Σπίτι 29 Ιουλίου ειδήσεις με την απόκτηση του τμήματος μόντεμ της Intel, η σκόνη εγκαταστάθηκε, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν Digitimes ανέφερε ότι η βιομηχανία αναμένεται να μεταφέρει το αυτο-αναπτυγμένο τσιπ αρχιτεκτονικής ARM MacBook θα είναι επόμενο στόχο της Apple.

Προς το παρόν, η Apple έχει επενδύσει σε αυτοματοποιημένες μάρκες A, S όπως το iPhone, το iPad, το AppleWatch και το AppleTV και έχει επίσης επενδύσει σε chip chip (PMIC) και μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU). Μετά την απόκτηση του τμήματος μόντεμ της Intel, η Apple έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην έρευνά της.

Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα εφοδιασμού αναμένει ότι ο επόμενος στόχος της Apple θα είναι η σειρά Mac της Intel, ο μεγαλύτερος δικαιούχος θα είναι η TSMC.

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία επεσήμαναν ότι η Apple σχεδίαζε αρχικά να αυξήσει συνολικά το ποσοστό των αυτοδιαρθρωμένων τσιπ και ότι η Samsung Electronics και η Huawei, οι κύριοι ανταγωνιστές στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, έχουν ήδη επενδύσει στη σύγχρονη έρευνα και ανάπτυξη και η Intel δεν είναι πρόθυμη την έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Η αγορά αναμένεται.

Η σειρά Mac της Apple έχει συνολική αποστολή 18 εκατομμυρίων μονάδων το 2018, ενώ οι χρήστες της Apple έχουν την υψηλότερη προσκόλληση και δεν έχουν τακτική ναυσιπλοΐας σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές PC. Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους της βιομηχανίας, όταν η απόδοση του αυτο-αναπτυγμένου τσιπ μπορεί να φτάσει στην απόδοση των επεξεργαστών των mid-end προϊόντων στην αγορά, η Apple θα ξεκινήσει ένα μοντέλο MacBook με ένα αυτοτελές τσιπ αρχιτεκτονικής ARM. Το πρωτότυπο μηχανικής αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2020 και θα τοποθετηθεί το προϊόν παρόμοιο με το iMac. Παίρνει ακόμα 3 έως 5 χρόνια.