Σπίτι > Νέα > Το τμήμα Lite-On SSD αναμένει την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης του δεύτερου τριμήνου, το Βιετνάμ, νέα παραγωγική μονάδα δοκιμών στο δεύτερο εξάμηνο

Το τμήμα Lite-On SSD αναμένει την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης του δεύτερου τριμήνου, το Βιετνάμ, νέα παραγωγική μονάδα δοκιμών στο δεύτερο εξάμηνο

Πρόσφατα, η τεχνολογία Lite-On δήλωσε ότι ο στόχος του 2020 εξακολουθεί να αποδίδει προτεραιότητα στη συνεχή βελτίωση των κερδών. Το νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ πρόκειται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2020 και η δοκιμαστική παραγωγή κατά το δεύτερο εξάμηνο. Επιπλέον, η επιχειρηματική μονάδα SSD (SSD) που μεταφέρεται στην Toshiba Memory Holdings αναμένεται να κλείσει το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Επί του παρόντος, η επιχειρηματική μονάδα SSD αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 10% των συνολικών εσόδων και είναι σε κατάσταση απώλειας. Εκτιμάται ότι η ολοκλήρωση της επιχείρησης SSD θα εξακολουθήσει να επηρεάζει τη συνολική απόδοση και την αποδοτικότητα των εσόδων το 2020.

Εξυπακούεται ότι στις 30 Αυγούστου 2019 η Lite-On Technology ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο είχε περάσει το τμήμα επιχειρηματικών μονάδων αποθήκευσης στερεάς κατάστασης (SSD) στην Jianxing Storage Technology Co., Ltd. (αναφερόμενη ως Jianxing Company) και η επιχειρηματική μονάδα αποθήκευσης σε στερεά κατάσταση πωλήθηκε από μετοχές που μεταφέρθηκαν στην Toshiba Toshiba Memory Holdings Corporation. Η επιχείρηση που πωλείται είναι η επιχείρηση και τα περιουσιακά στοιχεία του τμήματος αποθήκευσης στερεών καταστάσεων, περιλαμβανομένου του αποθέματος, των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, των ομάδων προσωπικού, της τεχνολογίας και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των σχέσεων πελατών-προμηθευτών. Το τίμημα της συναλλαγής καθορίζεται προσωρινά σε 165 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά.

Η επιχείρηση αποθήκευσης Lite-On ιδρύθηκε το 1995. Η επιχειρηματική μονάδα δημιούργησε την επιχειρησιακή μονάδα αποθήκευσης στερεών καταστημάτων για προσωπικούς υπολογιστές το 2008 και την επιχειρηματική μονάδα αποθήκευσης στερεών καταστάσεων για επιχειρήσεις και κέντρα δεδομένων cloud computing το 2014. Η επιχειρηματική μονάδα είναι τώρα ο κορυφαίος προγραμματιστής και κατασκευαστής στερεών δίσκων της βιομηχανίας, παρέχοντας εξαιρετικά προσαρμοσμένες λύσεις για πελάτες επιχειρήσεων και προσωπικών υπολογιστών, πελάτες στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Αναμένοντας το 2020, η Lite-On επεσήμανε ότι η κύρια δραστηριότητά της θα επικεντρωθεί στην οπτικοηλεκτρονική, το cloud computing, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εφαρμογών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη. Καθώς η τεχνολογία κινητής επικοινωνίας 5G ξεκινά σταδιακά, θα οδηγήσει στη ζήτηση για μεγαλύτερο αριθμό προμηθειών επικοινωνίας και σταθμών βάσης που σχετίζονται με αυτά.