Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Lexar λανσάρει νέες λύσεις μνήμης για φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές για να εισέλθει στην αγορά DRAM

Η Lexar λανσάρει νέες λύσεις μνήμης για φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές για να εισέλθει στην αγορά DRAM

Η Lexar παράγει προϊόντα υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας σειράς SSD και ανακοίνωσε επίσημα την είσοδό της στην αγορά DRAM πέρυσι. Πρόσφατα, η Lexar παρουσίασε δύο νέα προϊόντα DRAM υψηλής απόδοσης με υψηλή απόδοση, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των φορητών υπολογιστών και των επιτραπέζιων υπολογιστών αντίστοιχα.


Η μνήμη φορητού υπολογιστή Lexar DDR4-2666 SODIMM και η μνήμη γραφείου Lexar DDR4-2666 UDIMM επιταχύνουν έως 2666, βοηθώντας σας να ξυπνήσετε τον υπολογιστή σας. Αυτή η αναβάθμιση απόδοσης μπορεί να επιταχύνει την εκκίνηση, να βελτιώσει την ταχύτητα απόκρισης και να μειώσει το χρόνο φόρτωσης της εφαρμογής, να αναβαθμίσει πλήρως την εμπειρία λειτουργίας σας και να σας επιτρέψει να εκτελέσετε εύκολα πολλές εργασίες.

Το νέο DRAM 2666 χρησιμοποιεί σχεδιασμό χαμηλής τάσης 1,2V για διασφάλιση σταθερότητας σε εφαρμογές μακροχρόνιας και υψηλής έντασης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για νέες έξυπνες ρυθμίσεις στο σπίτι και στην τάξη.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν, η Lexar είναι έτοιμη να αναπτύξει άλλες λύσεις DRAM υψηλής απόδοσης για να διατηρήσει τα θεμέλια της καινοτομίας.

Ο γενικός διευθυντής Mike Chen είπε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που εισάγουμε τη μνήμη DRAM στη σειρά προϊόντων μας. Με την πλούσια εμπειρία μας σε λύσεις κάρτας μνήμης και μονάδας flash USB, καταφέραμε να εισέλθουμε στην αγορά DRAM και να ενσωματώσουμε τη γρήγορη αναπτυσσόμενη σειρά SSD μας με το Matching για να παρέχει στους χρήστες ένα πλήρες σύνολο λύσεων υψηλής απόδοσης για να επιταχύνει τη ροή εργασίας από κάμερα σε υπολογιστή. Η ζήτηση για διαδικτυακά απομακρυσμένα γραφεία και μάθηση οποτεδήποτε, οπουδήποτε συνεχίζει να αυξάνεται. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλή απόδοση, προϊόντα υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έξυπνα στούντιο ή έξυπνες αίθουσες διδασκαλίας για να επιτύχετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Η Lexar ελπίζει να συνεχίσει να αναπτύσσει τα προϊόντα DRAM μας και να λανσάρει περισσότερα μοντέλα υψηλής απόδοσης φέτος. "

Όλα τα προϊόντα της Lexar παράγονται μέσω σχεδόν ευφυούς κατασκευής, εξοπλισμού υψηλής αυτοματοποίησης και πληροφοριών και θα υποβληθούν σε εκτεταμένες δοκιμές από επαγγελματικό εξοπλισμό στο εργαστήριο ποιότητας της Lexar για να διασφαλιστεί η απόδοση, η ποιότητα, η συμβατότητα και η αξιοπιστία.