Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Αφήστε τη "μνήμη" να έχει "αξία"! Η αποθήκευση της Toshiba θα μετονομαστεί στην Kioxia

Αφήστε τη "μνήμη" να έχει "αξία"! Η αποθήκευση της Toshiba θα μετονομαστεί στην Kioxia

Στις 18 Ιουλίου, η Toshiba Storage ανακοίνωσε ότι θα μετονομαστεί στην Kioxia Holdings την 1η Οκτωβρίου 2019. Ταυτόχρονα, η Kioxia θα ενημερωθεί για το όνομα όλων των εταιρειών αποθήκευσης της Toshiba.

Είναι κατανοητό ότι η Kioxia είναι ένας συνδυασμός της ιαπωνικής λέξης kioku και της ελληνικής λέξης axia, kioku σημαίνει "μνήμη". και η αξία σημαίνει "τιμή". Το κινεζικό όνομα της Kiaxia θα είναι "Armor".

Ο πρόεδρος της Toshiba Storage Executive, StacyJ.Smith, δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχής που αναλαμβάνω αυτό το βήμα στην αναπτυξιακή διαδικασία της εταιρείας, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη θέση μας στη βιομηχανία μνήμης. Η Kioxia θα ξεκινήσει με "αποθήκευση", θα συνεργαστεί με τους ανθρώπους και θα ανταποκριθεί. Οι διάφορες ανάγκες της καθημερινής ζωής καθιστούν τον κόσμο πιο ενδιαφέρουσα και παρέχουν διαρκή αξία στην κοινωνία.

Την 1η Ιουνίου, η Toshiba πούλησε το 100% της Toshiba Storage (TMC) στην Pangea, εταιρεία που απέκτησε η εταιρική συμμαχία της Bain Capital, για περίπου 2,3 τρισεκατομμύρια γιεν. Η Toshiba επανεπένδυσε την Pangea και απέκτησε ποσοστό 40,2% (ισοδύναμο με το να κατέχει το 40,2% της TMC). Το ιαπωνικό εργοστάσιο Hoya έλαβε επίσης 9,9% μετοχές και ο ιαπωνικός στρατόπεδο εξακολουθεί να κατέχει πλειοψηφικό μερίδιο στην Pangea.