Σπίτι > Νέα > LG U + οικονομική έκθεση τρίτου τριμήνου κυκλοφόρησε, Cheng επίσης 5G ήττα επίσης 5G

LG U + οικονομική έκθεση τρίτου τριμήνου κυκλοφόρησε, Cheng επίσης 5G ήττα επίσης 5G

Η LG U + ανακοίνωσε την έκθεση κερδών τρίτου τριμήνου. Παρόλο που κατάφερε να απορροφήσει τους χρήστες 5G για να αυξήσει τα έσοδα, κατέβαλε επίσης τεράστιες χρεώσεις επενδύσεων εξοπλισμού 5G και έξοδα μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα την πτώση των λειτουργικών κερδών κατά 31,7%.

Η LG U + κυκλοφόρησε τα κέρδη του τρίτου τριμήνου στην 1η θέση, με έσοδα 3.2442 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και έσοδα 155.9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 8,4% την ίδια περίοδο πέρυσι, αλλά τα λειτουργικά κέρδη ήταν 31,7% λιγότερο από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Τα μέσα τεχνολογίας της Νότιας Κορέας "ddaily" επεσήμαναν ότι η LG U + άρχισε να αλλάζει την εστία της στο 5G το δεύτερο τρίμηνο του περασμένου έτους. Εκείνη την εποχή, το κέρδος ήταν 29,6% λιγότερο από το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, το τρίτο τρίμηνο της μείωσης των εσόδων του τρέχοντος έτους ήταν μεγαλύτερο από εκείνο της εποχής εκείνης.

Την εποχή εκείνη, η LG U + είχε αναθεωρήσει την ανάγκη μείωσης των εξόδων μάρκετινγκ και να απαλλαγεί από το μερίδιο αγοράς. Ωστόσο, η επιχείρηση 5G μόλις ξεκίνησε, η LG U + πρέπει να επενδύσει τεράστια έξοδα μάρκετινγκ και κόστος κατασκευής.

Το τρίτο τρίμηνο του LG U +, τα έξοδα μάρκετινγκ ανήλθαν σε 586,1 δισεκατομμύρια κέρδη, σημειώνοντας αύξηση 17,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, 3,8% υψηλότερα από το προηγούμενο τρίμηνο, αντιπροσωπεύοντας το 24,4% των συνολικών εσόδων. Λόγω της αύξησης του αριθμού των smartphones 5G, αυξήθηκαν επίσης οι σχετικές διαφημίσεις και οι επιδοτήσεις κινητών τηλεφώνων. Από την άλλη πλευρά, οι κεφαλαιουχικές δαπάνες (CAPEX) του εθνικού δικτύου 5G αυξήθηκαν επίσης κατά 7,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και αυξήθηκαν κατά 169,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ευτυχώς, με την αύξηση των χρηστών 5G, αυξήθηκαν επίσης οι ασύρματες πωλήσεις της LG U + και το μέσο έσοδο ανά χρήστη (ARPU). Αν η λειτουργική απόδοση του τρίτου τριμήνου συγκριθεί με το προηγούμενο τρίμηνο, τα έσοδα και το κέρδος θα βελτιωθούν κατά 1,4. %, 5%.

Από την οπτική της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, τα έσοδα από την ασύρματη επιχείρηση της LG U + αυξήθηκαν για τρία συνεχόμενα τρίμηνα, φθάνοντας τα 1,3977 τρισεκατομμύρια κέρδη, 3,5% υψηλότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Επιπλέον, από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι χρήστες 5G της LG U + έφτασαν τις 875.000, αντιπροσωπεύοντας το 5,9% των συνολικών χρηστών, ενώ το ARPU ήταν 0,2% υψηλότερο από το προηγούμενο, φθάνοντας στα 3.210,17 κέρδη.

Οι τηλεοράσεις μέσω Ίντερνετ (IPTV) και οι επιχειρήσεις υψηλής ταχύτητας δικτύου αναπτύσσονται σταθερά. Τα έσοδα από τα έξυπνα σπίτια είναι 509 δισεκατομμύρια κέρδη, εκ των οποίων τα έσοδα IPTV είναι 258,4 δισεκατομμύρια κέρδη και τα έσοδα από δίκτυο υψηλής ταχύτητας είναι 2016 δισεκατομμύρια κέρδη, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Κάθε αύξηση ήταν 5,8% και 7,8%.

Στο τέταρτο τρίμηνο του LG U +, η κάλυψη των 5G θα επεκταθεί και η LG U + θα ενισχύσει την επιχείρηση 5G, ενώ παράλληλα επεκτείνει τα οφέλη από το έξυπνο οικιακό και επιχειρησιακό καλώδιο.