Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Κορεατικά μέσα ενημέρωσης: Οι περιορισμοί των ΗΠΑ στην Huawei θα μειώσουν βραχυπρόθεσμα τις εξαγωγές κορεατικών τσιπ

Κορεατικά μέσα ενημέρωσης: Οι περιορισμοί των ΗΠΑ στην Huawei θα μειώσουν βραχυπρόθεσμα τις εξαγωγές κορεατικών τσιπ

Σύμφωνα με μια έκθεση της BusinessKorea, το Ινστιτούτο Διεθνούς Οικονομικής Πολιτικής της Κορέας (KIEP) επισήμανε σε πρόσφατη έκθεση ότι οι τελευταίοι περιορισμοί των ΗΠΑ στην Huawei είναι να εμποδίσουν την Huawei να αποκτήσει όλους τους τύπους προϊόντων ημιαγωγών, τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν άμεσα εταιρείες της Νότιας Κορέας που προμηθεύστε την Huawei με ημιαγωγούς. Μακροπρόθεσμα, ο αντίκτυπος αυτού του μέτρου στην κορεατική βιομηχανία ημιαγωγών θα είναι αρκετά περιορισμένος.

Αναφέρεται ότι στις 17 Αυγούστου, το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει περαιτέρω τους περιορισμούς για την Huawei και τις θυγατρικές της που χρησιμοποιούν τεχνολογία και λογισμικό των ΗΠΑ και συμπεριέλαβε 38 θυγατρικές της Huawei στη λίστα οντοτήτων.

Η KIEP είπε ότι αυτό είναι ένα άμεσο πλήγμα για την Huawei, και οι εξαγωγές ημιαγωγών της Νότιας Κορέας προς την Huawei θα επηρεαστούν βραχυπρόθεσμα.

Ωστόσο, η KIEP πρόσθεσε ότι η Huawei είναι ο μόνος στόχος αυτού του μέτρου στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι ο αντίκτυπός του σε ολόκληρη τη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας της Κίνας μπορεί να είναι περιορισμένος, όπως και ο αντίκτυπός του στην κορεατική βιομηχανία ημιαγωγών. Επιπλέον, η έκθεση επεσήμανε ότι η Κίνα θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να μειώσει την εξάρτηση από τον κλάδο των ημιαγωγών από το εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει ότι η Νότια Κορέα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ηγεσία της Κίνας από την άποψη της τεχνολογικής ισχύος.

Νωρίτερα αναφορές του Bloomberg επεσήμαναν επίσης ότι οι νέοι περιορισμοί στις εξαγωγές που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Huawei ενδέχεται να ασκήσουν πίεση στην οικονομία της Νότιας Κορέας, η οποία αγωνίζεται να ανακάμψει από την επιδημία, επειδή οι μάρκες είναι η μεγαλύτερη κατηγορία μεμονωμένων εξαγωγών στη Νότια Κορέα και τη χώρα βασίζεται στην ηπειρωτική Κίνα για τις μεγαλύτερες μάρκες. Εξαγωγή προορισμού.

Αναφέρεται ότι η Samsung Electronics και η SK Hynix, οι δύο μεγαλύτεροι εξαγωγείς τσιπ στη Νότια Κορέα, και οι δύο χρησιμοποιούν εξοπλισμό κατασκευασμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταυτόχρονα, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών και της Huawei και άλλων ηπειρωτικών κινεζικών εταιρειών αντιπροσώπευε μεγάλο μέρος των εσόδων της εταιρείας. Το πιο πρόσφατο τρίμηνο, σχεδόν το 20% των εσόδων της Samsung προέρχονταν από την Κίνα, ενώ σχεδόν το 40% των εσόδων της SK Hynix προέρχονταν από την Κίνα