Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Κορεατικά μέσα ενημέρωσης: Το εργοστάσιο Guangzhou Display της LG Display θα λειτουργήσει πλήρως αυτόν τον μήνα

Κορεατικά μέσα ενημέρωσης: Το εργοστάσιο Guangzhou Display της LG Display θα λειτουργήσει πλήρως αυτόν τον μήνα

Σύμφωνα με μια έκθεση businesskorea, η LG Display αναμένεται να αποστείλει 1,43 εκατομμύρια τηλεοπτικά πάνελ OLED το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ανοίγοντας την εποχή της κυκλοφορίας 1 εκατομμυρίου πάνελ OLED κάθε τρίμηνο.


Αναφέρεται ότι η γραμμή παραγωγής 8,5ης γενιάς της εταιρείας στο Guangzhou άρχισε επιτέλους να λειτουργεί κανονικά μετά από μια μακρά περίοδο προσπαθειών για αύξηση της παραγωγής. Ένας εμπιστευτής της βιομηχανίας είπε ότι το εργοστάσιο του Guangzhou ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή πάνελ OLED τον Ιούλιο και συνέστησε μια συνέργεια με το εργοστάσιο της LG Display's Gyeonggi Dopo. Το τρίτο τρίμηνο θα είναι μια λεκάνη απορροής για τη μεγάλη επιχείρηση OLED της LG Display.

Σύμφωνα με την έκθεση, η LG Display σχεδιάζει να λειτουργήσει πλήρως το εργοστάσιό της στο Guangzhou ήδη από τον Σεπτέμβριο. Αυτό το εργοστάσιο παράγει πάνελ 48 ιντσών, 55 ιντσών, 65 ιντσών και 77 ιντσών και μπορεί να επεξεργαστεί έως και 60.000 πάνελ OLED το μήνα. Επιπλέον, η LG Display σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου σε 90.000 μονάδες μετά το 2021 και τη μηνιαία συνολική παραγωγική ικανότητα σε 160.000 μονάδες (συμπεριλαμβανομένων των 70.000 μονάδων του εργοστασίου Gyeonggi Dopo).

Προηγουμένως, η εταιρεία έρευνας αγοράς Omdia προέβλεπε ότι οι τηλεοπτικές αποστολές OLED της LG Display κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020 θα υπερβούν τα 1,43 εκατομμύρια, κάτι που είναι διπλάσιο από αυτό του δεύτερου τριμήνου. Επιπλέον, οι αποστολές το τέταρτο τρίμηνο θα υπερβούν τα 2,01 εκατομμύρια μονάδες και οι συνολικές αποστολές το 2020 θα φτάσουν τα 4,93 εκατομμύρια μονάδες και ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 8 εκατομμύρια μονάδες το επόμενο έτος.