Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Σύμφωνα με την έρευνα της KPMG, το Internet of Things θα γίνει ημιαγωγική κινητήρια δύναμη

Σύμφωνα με την έρευνα της KPMG, το Internet of Things θα γίνει ημιαγωγική κινητήρια δύναμη

  Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση παγκόσμιας έρευνας KPMG, ο δείκτης εμπιστοσύνης των ηγετών της βιομηχανίας ημιαγωγών για τη βιομηχανία ημιαγωγών έφθασε στις 62, γεγονός που είναι βέβαιο ότι η βιομηχανία ημιαγωγών θα αποτελέσει τον πυλώνα του παγκόσμιου δικτύου στο μέλλον. Για πρώτη φορά, το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) ξεπέρασε τις ασύρματες επικοινωνίες και θεωρείται η κύρια εφαρμογή για την αύξηση των εσόδων στη βιομηχανία ημιαγωγών στο μέλλον, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη (AI) κατέχει την τρίτη θέση.


Η KPMG διεξάγει κάθε χρόνο την έρευνα Global Industry Semiconductor Industry. Φέτος, έχει εισέλθει στο 14ο έτος της. Υπάρχουν 149 υψηλού επιπέδου στελέχη από τη βιομηχανία ημιαγωγών σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες προέρχονται από την Αμερική.

Σύμφωνα με την έρευνα, περίπου τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι το Διαδίκτυο των πραγμάτων είναι μια τεχνολογία που παρέχει έξυπνες οικιακές συσκευές, φορητές συσκευές και έξυπνες διασυνδέσεις πόλεων. Αναμένεται να αντικαταστήσει την "ασύρματη επικοινωνία" και να γίνει η κύρια εφαρμογή για την αύξηση της αύξησης των εσόδων στη βιομηχανία ημιαγωγών το επόμενο έτος. .

Προς το παρόν, υπάρχουν περισσότερες από 26 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές που χρησιμοποιούνται στην αγορά και συνεχίζουν να αυξάνονται. Αναμένεται ότι μέχρι το 2025 θα τεθεί σχεδόν 20 φορές περισσότερος εξοπλισμός στο Διαδίκτυο των πραγμάτων.