Σπίτι > Νέα > Ο ιαπωνικός στρατόπεδο της Ιαπωνίας συρρικνώνεται, πώς να επιβιώσει κάτω από την άνοδο της Κίνας και της Νότιας Κορέας

Ο ιαπωνικός στρατόπεδο της Ιαπωνίας συρρικνώνεται, πώς να επιβιώσει κάτω από την άνοδο της Κίνας και της Νότιας Κορέας

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, με την άνοδο των κινεζικών και κορεατικών κατασκευαστών, η επιβίωση των κατασκευαστών ιαπωνικών ημιαγωγών έχει γίνει όλο και πιο έντονη και ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί.

Πρόσφατα, η Matsushita ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει επίσημα την παραγωγή της LCD panel το 2021. Πριν από 16 χρόνια, λόγω του έντονου ανταγωνισμού, η Panasonic τερμάτισε την οθόνη LCD της τηλεόρασης και στράφηκε στον αυτοκινητοβιομηχανικό και βιομηχανικό τομέα, αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθεί η κερδοφορία σε μια ανταγωνιστική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της IHS Markit, στον τομέα των μικρών και μεσαίων πάνελ LCD, η Ιαπωνία JDI και Sharp κατέλαβε την πρώτη και την πέμπτη θέση στον κόσμο με 17,6% και 9,3% αντίστοιχα.

Ωστόσο, το JDI αντιμετωπίζει επί του παρόντος σοβαρά προβλήματα χρέους. Η εταιρεία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση της διοίκησης εντός της εταιρείας. Η επιχείρηση εμφάνισης της Sharp είναι κερδοφόρα στην αναφορά μισθών, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στο μέλλον.

Λόγω της απόσυρσης της Panasonic, οι μεγαλύτεροι προμηθευτές στην ιαπωνική αγορά LCD πάνελ είναι μόνο JDI, Sharp, Kyocera και Mitsubishi Electric. Είτε είναι δυνατόν να διαδραματίσει ρόλο σε μια έντονα ανταγωνιστική κατάσταση, ο σχηματισμός μοναδικών σημείων πώλησης θα καθορίσει την επιβίωση αυτών των επιχειρήσεων.