Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > JDI μικρής κλίμακας δοκιμαστική παραγωγή AMOLED οθόνη

JDI μικρής κλίμακας δοκιμαστική παραγωγή AMOLED οθόνη

Ως μεγαλύτερος κατασκευαστής οθόνης της Ιαπωνίας, το JDI βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, κυρίως επειδή ήταν πολύ εθισμένοι στην τεχνολογία LCD πριν αγνοήσουν το OLED.

Σύμφωνα με τις ιαπωνικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η JDI ξεκίνησε πρόσφατα δοκιμαστική παραγωγή μικρών οθονών AMOLED, ενδεχομένως για την AppleWatch της AppleWatch. Η τελευταία γενιά έξυπνων ρολογιών AppleWatchSeries5 της Apple χρησιμοποιεί μια συνεχώς φωτεινή οθόνη LTPOAMOLED, η οποία επί του παρόντος αγοράζει μόνο τις οθόνες OLED από την LGDisplay.

Λόγω της πρώιμης μετάβασης στον μετασχηματισμό προϊόντων οθόνης OLED στις πρώτες μέρες, οι επιχειρήσεις της ιαπωνικής εταιρείας εμφάνισης έχουν επηρεαστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η εταιρεία δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την παραγωγή μεγάλης κλίμακας OLED. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο μεγαλύτερος δυνητικός επενδυτής (Jia Shi Group) αποφάσισε να ακυρώσει το επενδυτικό τους σχέδιο.

Για να μην αφήσει την επένδυση της, η Apple μπορεί μόνο να συνεχίσει να αυξάνει την επένδυσή της στην JDI, η οποία αναμένεται να αυξηθεί από τα προηγούμενα US $ 100 εκατομμύρια σε US $ 200 εκατομμύρια. Επιπλέον, ορισμένοι εμπιστευματολόγοι της βιομηχανίας δήλωσαν ότι το φετινό iPhone11 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον πίνακα LCD LCD που παρέχεται από το JDI.