Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η JDI λαμβάνει επενδύσεις ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων από την Apple

Η JDI λαμβάνει επενδύσεις ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων από την Apple

Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η ιαπωνική εταιρεία εμφάνισης της Japan Display Inc (JDI) ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει μια χρηματιστηριακή συναλλαγή ύψους 200 εκατ. Δολαρίων.

Η JDI δήλωσε ότι η χρηματοδότηση θα προέρχεται από έναν "υπερπόντιο πελάτη" της εταιρείας. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αυτός ο "υπερπόντιος πελάτης" είναι η Apple. Η JDI προμηθεύει πάνελ LCD στην Apple. Περίπου το 60% των εσόδων του JDI προέρχεται από την Apple.

Η JDI δήλωσε σήμερα σε δήλωσή της ότι το κεφάλαιο ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων θα καταβληθεί με τη μορφή της αγοράς εξοπλισμού από τους πελάτες. Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός (πάνελ οθόνης) αγοράστηκε από το εργοστάσιο οθόνης smartphone της JDI στην κεντρική Ιαπωνία.

Ως μακροπρόθεσμος προμηθευτής οθονών κινητών τηλεφώνων iPhone, η JDI ήδη από το 2015 κατέληξε σε συμφωνία με την Apple για να δημιουργήσει αυτό το εργοστάσιο πάνελ οθόνης στην Ιαπωνία για την παραγωγή πάνελ LCD για προϊόντα της Apple. Πρόκειται για ένα πολύ ακριβό έργο που κοστίζει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε JDI.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας σύμπραξης, η Apple θα φέρει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η JDI θα αποζημιώσει το κόστος με ένα ποσοστό των πωλήσεων οθόνης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, από πέρυσι, η JDI χρωστά την Apple με περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια. Η χρηματοδότηση του JDI αυτή τη φορά θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την αποπληρωμή του χρέους.