Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Αναφέρεται ότι η Nvidia θα αποκτήσει ARM στο τέλος του καλοκαιριού το γρηγορότερο

Αναφέρεται ότι η Nvidia θα αποκτήσει ARM στο τέλος του καλοκαιριού το γρηγορότερο

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής τσιπ Nvidia (Nvidia) ενδιαφέρεται επίσης να αποκτήσει τον βρετανικό τεχνολογικό γίγαντα ARM. Σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μόλις στα τέλη του καλοκαιριού. Μέχρι τότε, η αποτίμηση της ARM μπορεί να φτάσει τα 40 δισεκατομμύρια λίρες.

Η SoftBank της Ιαπωνίας, κάτοχος ιδιωτικών μετοχών της ARM, προσφέρθηκε για πρώτη φορά να πουλήσει την εταιρεία τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Εκείνη την εποχή, η SoftBank προσέλαβε τη Goldman Sachs για να βρει αγοραστή. Αφού η Goldman Sachs επικοινώνησε με την Apple, η τελευταία αποφάσισε να μην αποκτήσει ARM. Στη συνέχεια, η Goldman Sachs προσπάθησε να πείσει την Qualcomm, τη Samsung και τη Nvidia να αποκτήσουν από κοινού μετοχές ARM. Αλλά στο τέλος μόνο η Nvidia ενδιαφερόταν να αποκτήσει ARM.

Αναφέρεται ότι η τιμή της SoftBank για ARM είναι περίπου 40 δισεκατομμύρια λίρες, η οποία είναι υψηλότερη από την τιμή αγοράς των 24 δισεκατομμυρίων λιρών το 2016.

Η βρετανική κυβέρνηση μπορεί να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη συναλλαγή. Το 2016, η βρετανική κυβέρνηση επέμεινε ότι η SoftBank διατηρεί τα κεντρικά γραφεία της ARM στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυξάνει τον αριθμό των οικιακών υπαλλήλων. Μετά την απόκτηση της ARM από τη Nvidia, ο τρόπος εφαρμογής αυτών των μέτρων παραμένει ασαφής.