Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Είναι ξανά το ημιαγωγό εξαγωγής κόκκινο; Η μείωση των εξαγωγών της Νότιας Κορέας στις αρχές Απριλίου

Είναι ξανά το ημιαγωγό εξαγωγής κόκκινο; Η μείωση των εξαγωγών της Νότιας Κορέας στις αρχές Απριλίου



  Σύμφωνα με πληροφορίες της Seoul News της Νότιας Κορέας που ανακοινώθηκαν στις 11 Απριλίου, τα στοιχεία εισαγωγής και εξαγωγής που εξέδωσε η κορεατική τελωνειακή υπηρεσία από την 1η έως τις 10 Απριλίου έδειξαν ότι η αξία των εξαγωγών ήταν περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 8,9% από έτος σε έτος. η αξία εισαγωγής ήταν περίπου 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, μια αύξηση σε ετήσια βάση. 14,9%, το εμπορικό έλλειμμα είναι περίπου 1,6 δισ. Δολάρια ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, οι εξαγωγές ημιαγωγών, που είναι οι κύριοι εξαγωγείς της Νότιας Κορέας, μειώθηκαν απότομα κατά 19,7% σε ετήσια βάση, ενώ ο εξοπλισμός LCD μειώθηκε κατά 39,1%.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οι κορεατικές εξαγωγές μειώθηκαν για τέσσερις συνεχείς μήνες. Τον Δεκέμβριο του 2018, οι εξαγωγές τον Ιανουάριο του 2019, τον Φεβρουάριο του 2019 και τον Μάρτιο του 2019 μειώθηκαν κατά 8,4%, 23,3%, 24,8% και 16,6% αντίστοιχα.

Το Υπουργείο Βιομηχανίας, Εμπορίου και Πόρων της Κορέας επεσήμανε ότι η υποτονική βιομηχανία ημιαγωγών και η μείωση της κατάστασης των εξαγωγών Κίνας-Αφρικής είχαν σημαντικό αντίκτυπο στη Νότια Κορέα.

Σε γενικές γραμμές, η στρατηγική των παγκόσμιων εταιρειών πληροφορικής έχει μετατοπιστεί στη μείωση των αγορών και της εξάντλησης των αποθεμάτων. Η επιβράδυνση των εξαγωγών της Νότιας Κορέας προς τους ημιαγωγούς της Κίνας λόγω της επιβράδυνσης της οικονομίας της Κίνας και του αντίκτυπου των πωλήσεων των smartphone στην εκτός εποχής, συνέβαλαν στη μείωση των εξαγωγών της Νοτίου Κορέας.