Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Υπογραφόμενη συμφωνία, ο Ισραηλινός γίγαντας TowerJazz εγκαταστάθηκε στο Hefei

Υπογραφόμενη συμφωνία, ο Ισραηλινός γίγαντας TowerJazz εγκαταστάθηκε στο Hefei

Ο Ισραηλινός γίγαντας TowerJazz φημολογείται ότι υπέγραψε σύμβαση με την Hefei την περασμένη εβδομάδα και πρόκειται να προσγειωθεί στην Κίνα. Σήμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Science and Technology Daily, τα νέα των φημών του TowerJazz που εγκαταστάθηκαν στο Hefei είναι αλήθεια. Το πρόσωπο που είναι εξοικειωμένο με το θέμα είπε ότι το έργο TowerJazz μπορεί να βρίσκεται στη νέα περιοχή του σταθμού του Hefei, "τα συγκεκριμένα θέματα βρίσκονται ακόμα υπό συζήτηση, αλλά έχει υπογραφεί μια συμφωνία πρόθεσης".

Γίνεται κατανοητό ότι το TowerJazz είναι το αναλογικό χυτήριο παγκοσμίως και το έκτο χυτήριο. Σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη χυτηρίων της TrendForce για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, η TowerJazz κατατάσσεται στην έκτη θέση και οι πέντε κορυφαίοι είναι TSMC, Samsung, GlobalFoundries, UMC, SMIC.

Στην πραγματικότητα, ήδη από το τέλος του 2018, ο CEO της TowerJazz Russell Ellwanger αποκάλυψε ότι η TowerJazz σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο με την πιο προηγμένη τεχνολογία στην Κίνα και αναζητούν κατάλληλες ευκαιρίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ομαλή συνεργασία χέρι-χέρι μεταξύ του TowerJazz και του Hefei θα προσθέσει επίσης μια άλλη πτέρυγα στην βιομηχανία κατασκευής τσιπ της Κίνας και θα βοηθήσει τη χώρα να σπάσει την έλλειψη "πυρήνων" το συντομότερο δυνατό.