Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Intel επενδύει ενεργά στο 100G Ethernet, το οποίο μπορεί να επιταχύνει τη δημοτικότητα

Η Intel επενδύει ενεργά στο 100G Ethernet, το οποίο μπορεί να επιταχύνει τη δημοτικότητα



  Σε απάντηση στις απαιτήσεις υψηλής ταχύτητας μετάδοσης και πληροφορικής όπως το cloud, server και κέντρο δεδομένων, η Intel προωθεί ενεργά την ανάπτυξη 100G Ethernet και ο ρυθμός διείσδυσης 100G Ethernet αναμένεται να επιταχυνθεί σημαντικά. Ο Alex Cheng, διευθυντής της εμπορικής επιχείρησης για την Intel Business & Marketing Group, δήλωσε ότι η Intel έχει πάνω από το 95% του οικοσυστήματός της (συμπεριλαμβανομένης της πληροφορικής, της αποθήκευσης και της δικτύωσης) στην αγορά του κέντρου δεδομένων. Με αυτό το πλεονέκτημα, όταν η Intel αρχίζει να εισέρχεται στην αγορά 100G Ethernet, όλα τα δεδομένα Η ανάντη και κατάντη της κεντρικής βιομηχανίας θα επιταχύνει την ανάπτυξη του 100G Ethernet.

Αναφέρεται ότι για να προωθηθεί η κατασκευή 100G Ethernet, η Intel κυκλοφόρησε πρόσφατα ελεγκτές και προσαρμογείς Intel Ethernet 800 Series και αναμένεται να ξεκινήσει μαζική παραγωγή το τρίτο τρίμηνο του 2019. Η Intel επεσήμανε ότι η νέα οικογένεια Ethernet προσθέτει μια σειρά πρωτοποριακών συμπεριλαμβανομένων της Συσκευής Συσκευής Εφαρμογής (ADQ), η οποία βελτιώνει την απόδοση των εφαρμογών και τη συνέπεια των συμφωνιών επιπέδου υπηρεσιών (SLA).

Το ADQ επιτρέπει στις εφαρμογές να τρέχουν το Open Source με το Redis, με 50% βελτίωση της προβλεψιμότητας του χρόνου απόκρισης, μείωση της καθυστέρησης κατά 45% και αύξηση της απόδοσης κατά 30%.

Επιπλέον, άλλες προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη δυναμική εξατομίκευση συσκευών (Enhanced Dynamic Device Personalization - DDP) για τη βελτίωση της αποδοτικότητας επεξεργασίας πακέτων και την ενεργοποίηση νέων υπηρεσιών και μέσω της υποστήριξης iWARP και RoCE v2 Remote Direct Access Memory (RDMA). Τα φορτία εργασίας που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην καθυστέρηση υποβάλλονται σε ταχύτερη επεξεργασία.

Ο Alex Cheng εξήγησε ότι το τρέχον κέντρο δεδομένων είναι πιο δημοφιλές με το 10G Ethernet και το 100G Ethernet θεωρείται μια εξειδικευμένη αγορά. Ωστόσο, η άνοδος του Διαδικτύου των πραγμάτων και του AI, προκειμένου να υπάρξει ταχύτερη μετάδοση και υπολογιστική αποδοτικότητα, έφτασε η εποχή της χρήσης του δικτύου υψηλών ταχυτήτων για να συνδεθεί με το σύννεφο. Η κατασκευή της Intel στο κέντρο δεδομένων δεν επικεντρώνεται μόνο στον υπολογισμό, την αποθήκευση αλλά και στο δίκτυο. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να επενδύσει ενεργά στην κατασκευή του 100G Ethernet. Με τη νέα σειρά 800 και τα δικά της πλεονεκτήματα για το οικοσύστημα, η κατασκευή του 100G Ethernet θα είναι πιο ομαλή και τα κέντρα δεδομένων θα μπαίνουν στην εποχή 100G Ethernet όσο το δυνατόν νωρίτερα.