Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Intel και η Qualcomm θα παρέχουν μονάδες 5G για υποδοχές M.2

Η Intel και η Qualcomm θα παρέχουν μονάδες 5G για υποδοχές M.2

  Ο εταίρος της Intel Fibocom ανακοίνωσε την εκκίνηση μιας μονάδας M.2 με μόντεμ Intel XMM8160 5G για CPE και επερχόμενους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, είδαμε αυτή τη μονάδα M.2 στο περίπτερο Fibocom, αλλά προς έκπληξή μας, είδαμε επίσης μια παρόμοια Modem Modem X55 Modem M.2 στο περίπτερο Qualcomm.

Αυτές οι μονάδες πληρούν το ευρύτερο πρότυπο M.2 και έχουν πλάτος 30mm, πλάτους 8mm από τους δίσκους αποθήκευσης που συνήθως βλέπουμε σε αυτόν τον τύπο. Μια λίστα προδιαγραφών για το περίπτερο Fibocom επιβεβαιώνει ότι η ενότητα υποστηρίζει τόσο τα δίκτυα SA και NSA, ενώ καλύπτει 5G και κάτω από 6GHz στη ζώνη χιλιοστομετρικών κυμάτων.

Η συσκευή θα υποστηρίζει 2x2 MIMO, 4x2 MIMO και 4x4 MIMO downloads, αλλά υποστηρίζει μόνο 2x2 μεταφορτώσεις MIMO. Η λειτουργία λήψης MIMO 4x4 είναι διαθέσιμη μόνο για τις ζώνες 1, 2, 3, 4, 7, 25, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 48, 66, n77, n78, n79. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης συστήματα πλοήγησης GPS, GLONASS, Beidou και Galileo. Το πρόγραμμα οδήγησης θα υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows 10 και Linux.

Για τη συνολική κορυφή, η ενότητα υποστηρίζει 2,4 Gbps LTE, ταχύτητες λήψης έως 6 Gbps σε 4 Gbps sub-6 και mmWave. Η ενότητα θα υποστηρίζει ταχύτητα φόρτωσης 450 Mbps σε LTE, ταχύτητα φόρτωσης 2,5 Gbps σε υπο-6 και ταχύτητα φόρτωσης 3,0 Gbps σε mmWave.

Αντίθετα, η Modem Modem της Qualcomm είναι λίγο διαφορετική. Αν και είναι μια μονάδα πλάτους 30mm, η Qualcomm φαίνεται να έχει αρκετούς συνεργάτες που θα παράγουν αυτές τις μονάδες σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Για παράδειγμα, η Telit διαθέτει δύο ενότητες, τα FM980 και FM980M, τα οποία έχουν διαφορετικό μέγεθος. Το Quectel έχει επίσης τη δική του μονάδα, η οποία χρησιμοποιεί πακέτα BGA.