Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Intel: Η GPU είναι το δεύτερο πιο σημαντικό προϊόν μας

Intel: Η GPU είναι το δεύτερο πιο σημαντικό προϊόν μας

Όταν πρόκειται για την Intel, ο καθένας ξέρει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη εταιρία επεξεργαστών υψηλής απόδοσης στον κόσμο. Έχει μάρκες CPU όπως το Core και το Xeon, τα οποία αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% του παγκόσμιου μεριδίου CPU X86 και το μερίδιο CPU του διακομιστή είναι πάνω από 95%. .

Τα τελευταία χρόνια, η Intel δεν ήταν στην πραγματικότητα καθαρή εταιρία CPU. Έχει αγοράσει μεγάλο αριθμό κατασκευαστών FPGA Altera και αυτόνομο κατασκευαστή λύσεων οδήγησης Mobileye. Μαζί με την υπάρχουσα μνήμη flash NAND, το πεδίο της Intel έχει επεκταθεί και σε πολλές αναδυόμενες αγορές. πεδίο.

Η CPU είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό προϊόν της Intel στο μέλλον, αλλά ποια προϊόντα είναι η δεύτερη πιο σημαντική για την Intel; Η επίσημη απάντηση της Intel είναι κάπως απροσδόκητη.

Όταν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογίας της Citibank, ο αντιπρόεδρος της cloud computing της Intel, Jason Grebe, απάντησε στην ερώτηση ποιο προϊόν θα είναι το δεύτερο πιο σημαντικό ζήτημα για την Intel μετά την Xeon. Η απάντησή του είναι "GPU", που σημαίνει κάρτα γραφικών GPU. Στο μυαλό της Intel είναι δεύτερη μόνο στην CPU.

Όσο για το λόγο, ο λόγος είναι απλός, ο Jason Grebe πιστεύει ότι οι εφαρμογές GPU είναι πιο εκτεταμένες από τα προϊόντα επαγγελματικού επιταχυντή.

Η Intel είναι πλέον ο μεγαλύτερος κατασκευαστής GPU στον κόσμο, αλλά αυτό λέγεται ότι είναι πυρηνικό και η απάντηση του Jason Grebe είναι προφανώς όχι πυρηνική GPU, αλλά μια ανεξάρτητη GPU υψηλής απόδοσης που αντιπροσωπεύεται από την αρχιτεκτονική Xe. Μια γενιά προϊόντων GPU.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Intel, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει την πρώτη της stand-alone GPU το 2020. Με βάση τη διαδικασία 10nm, το πρώτο παιχνίδι θα είναι ένας κατασκευαστής GPU παιχνιδιών. Το 2021, θα υπάρχει μία μονάδα GPU υψηλής απόδοσης 7nm, που χρησιμοποιείται κυρίως σε κέντρα δεδομένων. Η προσοχή της Intel μπορεί να διαπιστωθεί και στην πρώτη 7μηνη διαδικασία.