Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Intel: Δεν παραλείπει 10nm απευθείας σε 7nm

Intel: Δεν παραλείπει 10nm απευθείας σε 7nm

Σύμφωνα με τα πρακτικά των ξένων μέσων wccftech, η Intel διευκρίνισε στον εξωτερικό κόσμο κατά την πρόσφατη διάσκεψη της UBS ότι η εταιρεία δεν θα παραλείψει 10nm και θα χρησιμοποιήσει απευθείας τη διαδικασία 7nm.

Η Intel τόνισε επίσης ότι η Cooper Lake αναμένεται να επιτύχει παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2020 και η Ice Lake θα επιτύχει μαζική παραγωγή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Για περισσότερο από δύο χρόνια, αν και η διαδικασία 10nm της Intel έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχει παραδοθεί στους πελάτες. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δήλωση της Intel αυτή τη φορά, η εταιρεία θα προσφέρει λύσεις διακομιστών υψηλής απόδοσης με βάση τα 10nm μέχρι το τέλος του 2020.

"Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία 14nm είναι ακόμα πολύ ισχυρή, αλλά θα ξεκινήσουμε και την πρώτη λύση server 10nm, η οποία θα ενισχύσει τα πλεονεκτήματά μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον οδικό μας χάρτη και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα", δήλωσε η Intel.

Όταν ο αναλυτής ρώτησε αν θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεπεράσει το 10nm και να πάει απευθείας στο 7nm, η Intel δήλωσε: "Η διαδικασία των 10nm έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να συνεχίσει να έχει 7nm. ότι η τεχνολογία 10nm έχει πολλά πλεονεκτήματα. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα 10nm. "