Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ο CEO της Intel: Επεξεργαστής διακομιστών 10nm θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους

Ο CEO της Intel: Επεξεργαστής διακομιστών 10nm θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους

Σύμφωνα με αναφορές των ξένων ΜΜΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της Intel, Bob Swan, δήλωσε σε συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες: τα τελευταία 5 τρίμηνα, η παραγωγική ικανότητα των 10nm αυξήθηκε σταδιακά και η παραγωγική ικανότητα είναι καλύτερη από τις προσδοκίες τους εκείνη την εποχή, τόσο για προϊόντα πελάτη όσο και για διακομιστές. .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bob Swan αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι μετά την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας των 10nm, άρχισαν να παράγουν μάρκες πελατών 10nm το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, θα ξεκινήσουν 5G SOC και τσιπ τεκμηρίωσης τεχνητής νοημοσύνης. Το τέταρτο τρίμηνο προγραμματίζεται να εισαγάγει επεξεργασία 10nm server.

Για περισσότερα από δύο χρόνια, η διαδικασία 10nm της Intel δεν έχει παραδοθεί στους πελάτες, αν και έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νωρίτερα, ο Bob Swan ανταποκρίθηκε στο πρόβλημα της δύσκολης παραγωγής στη διαδικασία των 10nm στο συνέδριο της Credit Suisse Technology. Είπε ειλικρινά ότι η Intel είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση όσον αφορά την ικανότητά της να ξεπεράσει τα πρότυπα της βιομηχανίας και συνεπώς να φέρει τις συνέπειες.

Επιπλέον, ο εξωτερικός κόσμος έχει φημολογηθεί ότι η Intel θα παρακάμψει 10nm και θα χρησιμοποιήσει απευθείας τη διαδικασία 7nm. Η Intel δήλωσε: "Η διαδικασία των 10nm έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να συνεχίσει να φτάνει στα 7nm.Αν και η διαδικασία μας έχει καθυστερήσει 10nm, την έχουμε παραδώσει πραγματικά, πιστεύουμε ότι η τεχνολογία 10nm έχει μεγάλα πλεονεκτήματα., Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα 10nm.