Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Intel καθυστέρηση 5G βασική ζώνη, η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική της λύση;

Intel καθυστέρηση 5G βασική ζώνη, η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική της λύση;



  Σύμφωνα με την TechSpot, παρόλο που η τεχνολογία είναι ακόμη σε μικρή ηλικία, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone αναπτύσσουν τηλέφωνα 5G. Ωστόσο, η Apple φαίνεται να καθυστερεί και το iPhone 5G της δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι το επόμενο έτος, αλλά τα σκαμπανεβάσματα μεταξύ της Apple και της Intel ενδέχεται να οδηγήσουν σε περαιτέρω καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την έκθεση της Fast Company, η Intel θα προσφέρει τη βασική ζώνη 5G XMM 8160 για το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple 2020, τον μοναδικό προμηθευτή βασικών καναλιών για τα τρία iPhones που ξεκίνησαν πέρυσι. Η Chipzilla ανέφερε ότι το XMM 8160 αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά υπάρχουν νέα ότι η Apple "έχει χάσει την εμπιστοσύνη" στην ικανότητα της Intel να παραδίδει εγκαίρως.

Αν η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει ένα iPhone 5G το Σεπτέμβριο του επόμενου έτους, η Intel θα πρέπει να παραδώσει τα δείγματα της μπάντας στην Apple μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και να παραδώσει τον τελικό σχεδιασμό στις αρχές του 2020, αλλά η καθυστέρηση στην ανάπτυξη το καθιστά απίθανη.

Φημολογείται ότι η Intel εξέφρασε επίσης τη λύπη της για μια συμφωνία με την Apple. Ο διευθυντής του έργου, ο οποίος συντονίστηκε με το Cupertino, άλλαξε τρία, και η Intel δεν έχει όφελος από τη συμφωνία. Επιπλέον, η Apple απαιτεί επίσης ότι οι ανάγκες της υπερισχύουν των άλλων πελατών της Intel.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων Android χρησιμοποιούν τη βασική ζώνη της Qualcomm, αλλά η Intel ήταν ο μόνος προμηθευτής της βασικής ζώνης iPhone της Apple πέρυσι - το αποτέλεσμα μιας δίκης μεταξύ της Apple και της Qualcomm. Αυτό σημαίνει ότι με το κινητό Android του ανταγωνιστή που μεταφέρει ένα 5G baseband όπως το Qualcomm X50, η Apple μπορεί να περιμένει την Intel να καλύψει τη διαφορά.

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple προσπάθησε να αποκτήσει 5G baseband από τη Samsung και την MediaTek, αλλά και οι δύο εταιρείες είναι απίθανο να παράσχουν μάρκες πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone το επόμενο έτος.

Φαίνεται ότι η Apple είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει μια αυτο-σχεδιασμένη ζώνη βάσης. Σύμφωνα με αναφορές, η Apple διαθέτει 1.000 έως 1.200 μηχανικούς που αναπτύσσουν μάρκες και προσλαμβάνουν μηχανικούς RF από την Intel και την Qualcomm, όλοι εργάζονται σε ένα νέο κέντρο ανάπτυξης στο Σαν Ντιέγκο.

Σύμφωνα με αναλυτές, 20 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα συμβατά με 5G θα πωληθούν το επόμενο έτος. Μέχρι το 2023, ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέλθει σε 930 εκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το ήμισυ όλων των πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας.