Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Intel: Το 55% όλων των δεδομένων το 2025 θα δημιουργηθεί από συσκευές IoT

Intel: Το 55% όλων των δεδομένων το 2025 θα δημιουργηθεί από συσκευές IoT

Στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Xiamen η Τεχνητή Νοημοσύνη της Intel και η Διάσκεψη Κορυφής Eco-Partners του IoT. Ο Bob Ferrar, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας Intel Internet of Things της Intel, επεσήμανε ότι το 55% του συνόλου των δεδομένων το 2025 θα δημιουργηθεί από εξοπλισμό IoT και η βιομηχανία IoT θα φέρει μια αγορά 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Ο Bob Ferrar δήλωσε ότι η μηχανική όραση και η συλλογιστική στην άκρη έχουν αυξήσει σημαντικά τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας αιχμής. Για ολόκληρη την αγορά υπολογιστών ημιαγωγών, το μέγεθος της αγοράς το 2018 είναι περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά μέχρι το 2023 θα φτάσει τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Bob Ferrar επεσήμανε ότι οι εφαρμογές μηχανικής όρασης αναπτύσσονται, όπως η βιντεοεπιτήρηση, το λιανικό εμπόριο και το σημείο πώλησης, ο βιομηχανικός αυτοματισμός και η υγεία. Οι βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο κινούνται με τεχνητή νοημοσύνη, όπως το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι μεταφορές, οι έξυπνες πόλεις και η υγειονομική περίθαλψη.