Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Παράβαση στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κλήσεων Wi-Fi; Η Verizon και η T-Mobile μήνυσαν

Παράβαση στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κλήσεων Wi-Fi; Η Verizon και η T-Mobile μήνυσαν

Σύμφωνα με το LawStreet, η KAIFI υπέβαλε πρόσφατα αγωγή στο Ανατολικό Επαρχιακό Δικαστήριο του Τέξας, κατηγορώντας τη Verizon και την T-Mobile ότι παραβίασε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κλήσης Wi-Fi και ζητεί επί του παρόντος αγωγές και αποζημίωση για παραβίαση.

Αναφέρεται ότι το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Η.Π.Α. Νο. 6922728 (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας 728), το οποίο σχετίζεται με μια βέλτιστη σύνδεση δικτύου και σύστημα περιαγωγής και μέθοδο κατάλληλη για τους χρήστες να μετακινούνται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση των επικοινωνιών φωνής και δεδομένων από δίκτυα LTE σε δίκτυα Wi-Fi, μειώνοντας έτσι το φορτίο και τη συμφόρηση του κυψελοειδούς δικτύου, μειώνοντας το κόστος του δικτύου και βελτιώνοντας την ποιότητα κάλυψης και την επέκταση της επικοινωνίας φωνής και δεδομένων Η περιοχή κάλυψης.

Η KAIFI επεσήμανε ότι η Verizon και η T-Mobile παρέβησαν τουλάχιστον την πρώτη αξίωση του εν λόγω διπλώματος ευρεσιτεχνίας μέσω των εργαλείων τους (συμπεριλαμβανομένων ασύρματων δικτύων, κινητών συσκευών χρήστη, υπηρεσιών κλήσεων Wi-Fi, υπηρεσιών Διαδικτύου κ.λπ.) για να επιτύχουν (Sic) Υπηρεσίες επικοινωνίας φωνής και δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων κλήσεων Wi-Fi και άλλων υπηρεσιών. Η KAIFI ισχυρίζεται ότι η Verizon άρχισε να παρέχει υπηρεσίες κλήσεων Wi-Fi το 2015 και οι πελάτες της μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις μέσω συνδέσεων Wi-Fi στο Διαδίκτυο και να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις. Μόλις ενεργοποιηθεί η προηγμένη κλήση, οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τις κλήσεις μέσω Wi-Fi. Επιπλέον, οι κλήσεις Wi-Fi της T-Mobile έχουν επίσης παρόμοιες λειτουργίες.

Σύμφωνα με την έκθεση, η KAIFI είναι μια εταιρεία συμβούλων πνευματικής ιδιοκτησίας που προωθεί και διαχειρίζεται τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία τηλεπικοινωνιών. Η KAIFI δήλωσε ότι η εταιρεία είχε προηγουμένως ενημερώσει την Verizon και την T-Mobile για την παράβαση, αλλά ο εναγόμενος συνέχισε να παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 728 χωρίς να λάβει άδεια ευρεσιτεχνίας.