Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Infineon ολοκληρώνει την εξαγορά της Cypress

Η Infineon ολοκληρώνει την εξαγορά της Cypress

Στις 16 Απριλίου, η Infineon ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Cypress Semiconductor. Η Cypress, με έδρα στο Σαν Χοσέ, θα ενταχθεί επίσημα στο Infineon από τώρα και στο εξής.

"Η απόκτηση του Cypress αποτελεί ορόσημο στη διαδικασία στρατηγικής ανάπτυξης της Infineon." Ο ReinhardPloss, Διευθύνων Σύμβουλος της Infineon είπε, "Η ψηφιοποίηση είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις ανάπτυξης στον κόσμο. Ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που συνδέει την πραγματικότητα με τον ψηφιακό κόσμο και προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Για πελάτες και διανομείς, η Infineon είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης. σταδιακά αναπτυσσόμενος από έναν κορυφαίο προμηθευτή εξαρτημάτων ημιαγωγών, για αυτοκίνητα, Βιομηχανικές και IoT αγορές, ηγέτες της βιομηχανίας στην παροχή λύσεων συστήματος. Επιπλέον, οι πελάτες θα επωφεληθούν από το ισχυρότερο παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο και τις δυνατότητες υπηρεσιών σχεδιασμού για να καλύψουν τις ατομικές τους ανάγκες. Οι συνεργάτες της Cypress Γίνετε μέλος της ομάδας Infineon. "

Με την προσθήκη του Cypress, η Infineon θα ενισχύσει περαιτέρω τους οδηγούς δομικής ανάπτυξης και θα επεκτείνει ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών για να επιταχύνει την κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Cypress - μικροελεγκτές, συνδεδεμένα εξαρτήματα, συστήματα λογισμικού και μνήμες υψηλής απόδοσης - συμπληρώνει τους κορυφαίους ημιαγωγούς ισχύος της Infineon, τους μικροελεγκτές αυτοκινήτων, τους αισθητήρες και τις λύσεις ασφαλείας για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά συμπληρωματικό πλεονέκτημα. Συνδυάζοντας το προϊόν και τα τεχνικά πλεονεκτήματα και των δύο μερών, θα παρέχουμε πιο προηγμένες λύσεις για εφαρμογές υψηλής ανάπτυξης, όπως ADAS / AD, Internet of Things και κινητή υποδομή 5G. Οι ισχυρές δυνατότητες Ε & Α της Cypress και η σταθερή θέση της στις αγορές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας θα προσφέρουν επίσης ισχυρότερη υποστήριξη στους παγκόσμιους πελάτες της Infineon.

Χρηματοοικονομική Ανάλυση Μ & Α

Στις 3 Ιουνίου 2019, η Infineon Technologies AG και η Cypress Semiconductor Corporation ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει οριστική συμφωνία ότι η Infineon θα αποκτήσει Cypress για 23,85 $ ανά μετοχή σε μετρητά για συνολική αξία συναλλαγής 90 100 εκατομμυρίων ευρώ. Η συναλλαγή έχει εγκριθεί από τους μετόχους της Cypress και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες κανονιστικές εγκρίσεις.

Η απόκτηση αναμένεται να αποφέρει έσοδα για την Infineon στη χρήση 2021. Η κερδοφορία της εταιρείας αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω, η ένταση κεφαλαίου της ενοποιημένης επιχείρησης θα μειωθεί και η ελεύθερη ταμειακή ροή θα αυξηθεί. Αναμένεται ότι τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα δημιουργήσει σταδιακά συνέργεια κόστους 180 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Μακροπρόθεσμα, τα συμπληρωματικά πλεονεκτήματα των χαρτοφυλακίων προϊόντων των δύο μερών θα παρέχουν στην αγορά περισσότερες λύσεις μάρκας, οι οποίες αναμένεται να αποφέρουν περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε πιθανές συνέργειες εσόδων κάθε χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Infineon θα γίνει ένας από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές ημιαγωγών στον κόσμο. Στο τμήμα της αγοράς, η Infineon όχι μόνο θα συνεχίσει να διατηρεί την παγκόσμια ηγετική της θέση στον τομέα των ημιαγωγών ισχύος και των ελεγκτών ασφαλείας, αλλά θα γίνει επίσης ο νούμερο ένα προμηθευτής ημιαγωγών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Σταθερή δομή μακροπρόθεσμης αναχρηματοδότησης

Η απόκτηση χρηματοδοτήθηκε αρχικά μέσω ενός συνδυασμού ιδίων μετρητών και ενός δεσμευμένου εργαλείου χρηματοδότησης απόκτησης που παρέχεται από μια κοινοπραξία 20 γερμανικών εγχώριων και διεθνών τραπεζών. Η διάρκεια των χρηματοδοτικών μέσων απόκτησης κυμαίνεται από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2024, παρέχοντας επαρκή χρόνο και ευελιξία για τις πράξεις μακροπρόθεσμης αναχρηματοδότησης για την επίτευξη της στοχευόμενης κεφαλαιακής διάρθρωσης. Η Infineon δεσμεύεται να διατηρήσει μια σταθερή βαθμολογία επενδυτικού βαθμού, οπότε συνάδει με τις αρχικά ανακοινωμένες πληροφορίες και σχεδιάζει να ολοκληρώσει περίπου το 30% της αξίας της συναλλαγής μέσω χρηματοδότησης ιδίων κεφαλαίων. Το 2019, η Infineon τοποθέτησε μετοχές και εξέδωσε υβριδικά ομόλογα, ολοκληρώνοντας σημαντικά μέτρα για την επίτευξη αυτού του στόχου χρηματοδότησης μετοχών. Δεδομένης της μακροοικονομικής αβεβαιότητας που προκαλείται από την τρέχουσα παγκόσμια εξάπλωση της νέας επιδημίας πνευμονίας, είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένας σταθερός ισολογισμός και ισχυρή ρευστότητα αυτή τη στιγμή. Για το σκοπό αυτό, η Infineon θα διασφαλίσει ότι η ρευστότητα θα παραμείνει στο επίπεδο-στόχο, δηλαδή 1 δισεκατομμύριο ευρώ συν τουλάχιστον το 10% των πωλήσεων. Επιπλέον, η εταιρεία θα συνεχίσει να απο-μόχλευση, έτσι ώστε ο λόγος του συνολικού χρέους προς τους τόκους, τους φόρους και τις προ-αποσβέσεις και τις αποσβέσεις (EBITDA) να επιστρέψει στην τιμή-στόχο έως και 2 φορές μεσοπρόθεσμα.