Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Βιομηχανία: Το κλείδωμα της Κίνας έχει επηρεάσει σοβαρά τις αποστολές MacBook Pro

Βιομηχανία: Το κλείδωμα της Κίνας έχει επηρεάσει σοβαρά τις αποστολές MacBook Pro



Το εργοστάσιο της Quanta στη Σαγκάη της Κίνας δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει πλήρως την παραγωγική ικανότητα για το MacBook Pro και οι καταναλωτές που παραγγέλνουν φορητούς υπολογιστές της Apple τώρα δεν μπορούν να λάβουν τις συσκευές μέχρι τα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το Quanta είναι ο μοναδικός συναρμολογητής των Pros των 14 ιντσών της Apple και των 16 ιντσών, τα οποία παράγονται στο εργοστάσιο της Σαγκάης, σύμφωνα με τα ψηφία.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δήλωσε προηγουμένως ότι η Quanta είναι σχεδόν το μοναδικό χυτήριο του MacBook της Apple, οπότε μεταξύ των κύριων σειρών προϊόντων της Apple, το MacBook της Apple είναι το πιο επηρεασμένο κατά τη διάρκεια της διακοπής της ποσότητας Quanta. Οι χρόνοι παράδοσης για τα περισσότερα μοντέλα MacBook Pro έχουν αυξηθεί κατά τρεις έως πέντε εβδομάδες από την κλειδαριά.

Η έκθεση επεσήμανε ότι οι κατάντη συναρμολογητές ενδέχεται να έχουν επαναλάβει τις γραμμές παραγωγής, αλλά πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεπαρκούς προσφοράς εξαρτημάτων και όχι μόνο, αλλά και του προβλήματος της εφοδιαστικής. ΑΕΡΑ για να συντομεύσετε το χρόνο αποστολής.