Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η εισαγωγή μικροφώνων LED από το Apple Watch δεν είναι πρακτική ή οικονομικά αποδοτική

Η εισαγωγή μικροφώνων LED από το Apple Watch δεν είναι πρακτική ή οικονομικά αποδοτική

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple εισάγει ενεργά τη MicroLED και μπορεί να είναι εξοπλισμένη με την AppleWatch για να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα πίνακα OLED, ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί στο νέο έξυπνο ρολόι μετά το 2020. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανάλυση των αναλυτών, αυτά τα νέα δεν είναι σωστά.

Η MicroLED δεν πληροί την κατάσταση της έξυπνης παρακολούθησης ρολογιών

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανική ανάπτυξη ή την τεχνολογία επεξεργασίας MicroLED, είναι απίθανο το MicroLED να αντικαταστήσει την υπάρχουσα οθόνη OLED από την άποψη των χαρακτηριστικών των έξυπνων προϊόντων ρολογιών. Επειδή οι συνήθειες χρήσης των έξυπνων ρολογιών είναι διαφορετικές από αυτές των έξυπνων τηλεφώνων, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να τους ελέγχουν ανά πάσα στιγμή. Η οθόνη χρησιμοποιείται για να λάβετε πολλές πληροφορίες, μόνο όταν λαμβάνεται μικρή ποσότητα πληροφοριών υπενθύμισης, ενώ η συνήθης οθόνη βασίζεται στην εικόνα της παραδοσιακής επιφάνειας, έτσι ώστε το έξυπνο ρολόι να μην χρειάζεται οθόνη υψηλής ανάλυσης.

Η επιφάνεια που εμφανίζεται είναι σαν την εμφάνιση του προϊόντος, η οποία απαιτεί ποικίλες επιλογές, συνεπώς η ζήτηση για απόδοση χρωμάτων και πλούτο είναι σχετικά υψηλή, γι 'αυτό και τα έξυπνα ρολόγια χρησιμοποιούν κυρίως πάνελ OLED, ακόμη και το νέο Xiaomi βραχιόλι της Xiaomi. Οι οθόνες AMOLED χρώματος 0,95 ιντσών έχουν αρχίσει να αντιπροσωπεύουν τη ζήτηση των καταναλωτών για οθόνες φορητών συσκευών.

Σε αυτήν την περίπτωση, η χρήση οθόνης του έξυπνου ρολογιού δεν είναι υψηλή και το κινητό τηλέφωνο δεν είναι το κύριο συστατικό που καταναλώνει ενέργεια. Τα περισσότερα από τα έξυπνα ρολόγια δεν έχουν το πρόβλημα της ανεπαρκούς ζωής της μπαταρίας. Οι κατασκευαστές εμπορικών σημάτων φυσικά δεν ενδιαφέρονται για την κατανάλωση ενέργειας της οθόνης. Ωστόσο, το χρώμα αποτελεί προτεραιότητα, σε συνδυασμό με τη διαφορά μεταξύ του MicroLED και του OLED. Για τους κατασκευαστές εμπορικών σημάτων, η υψηλή ανάλυση και η εξοικονόμηση ενέργειας της MicroLED δεν θα επηρεάσουν τη βελτίωση του όγκου πωλήσεων. Δεν αξίζει να καταβάλλετε τη διαφορά τιμής προς το παρόν. Επομένως, η MicroLED δεν θα χρησιμοποιείται σε έξυπνα ρολόγια.

Τα έξυπνα ρολόγια χρησιμοποιούν το πλαίσιο και τις αντίστοιχες απαιτήσεις οθόνης.

Για την Apple, η κατανάλωση ενέργειας της AppleWatch είναι πράγματι ένα πρόβλημα και γιατί άρχισε να υιοθετεί την LTPOOLED, αλλά η κατάσταση αυτή βασίζεται στην επιθυμία της Apple να κάνει την AppleWatch ανεξάρτητη συσκευή με ανεξάρτητη πρόσβαση στο Internet. Επειδή η AppleWatch έχει περισσότερα LTE από άλλα έξυπνα ρολόγια, με αποτέλεσμα μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση ρεύματος και ανεπαρκή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Apple πρέπει να εξοικονομεί ενέργεια από άλλες πτυχές για να καλύψει αυτό το χάσμα. Η υιοθέτηση του LTPOOLED είναι ένα από αυτά.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στην τρέχουσα χρήση έξυπνων ρολογιών, η συχνότητα χρήσης της οθόνης δεν είναι υψηλή και τα οφέλη από την εξοικονόμηση ενέργειας των πάνελ δεν είναι πολλά, για να μην αναφέρουμε ότι η έκδοση LTE της AppleWatch δεν είναι το mainstream προϊόν στην αγορά , οι καταναλωτές εξακολουθούν να αγοράζουν την έκδοση Bluetooth της AppleWatch, Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θα αντιμετωπίσει την έλλειψη της ζωής της μπαταρίας AppleWatch? ενώ η AppleWatch4 υιοθετεί την οθόνη LTPOOLED, δεν αυξάνει την χωρητικότητα της μπαταρίας, αλλά επεκτείνει το μέγεθος της οθόνης. Εκ μέρους του σύντομου χρόνου, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι ο κύριος παράγοντας που πλήττει την AppleWatch.

Ως εκ τούτου, η AppleWatch δεν θα χρησιμοποιήσει το MicroLED, εξακολουθεί να επιλέγει το LTPOOLED και, προκειμένου να καταστήσει τους προμηθευτές περισσότερο διαφοροποιημένους, εκτός από τους υπάρχοντες κορεάτες προμηθευτές, η Apple θα υποστηρίξει την JDI να προμηθεύσει LTPOOLED. Όταν η Apple επενδύσει πόρους για να υποστηρίξει περισσότερους πωλητές να προμηθεύουν το LTPOOLED στην AppleWatch, είναι φυσικά αδύνατο να μεταβείτε σε άλλους τύπους οθονών τόσο γρήγορα, αντί να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το LTPOOLED σε έξυπνα ρολόγια.