Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > IC Insights: Επηρεασμένος από την επιδημία, τα έσοδα της MCU αναμένεται να μειωθούν κατά 8% το 2020

IC Insights: Επηρεασμένος από την επιδημία, τα έσοδα της MCU αναμένεται να μειωθούν κατά 8% το 2020

Οι μικροελεγκτές (MCU) με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών έχουν πληγεί σοβαρά από την επιδημία. Η IC Insights εκτιμά ότι οι πωλήσεις MCU θα μειωθούν κατά 8% φέτος, η υψηλότερη πτώση μεταξύ όλων των σημαντικών προϊόντων IC.

Το δελτίο τύπου της IC Insights στις 25 τόνισε ότι τα MCU χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα, βιομηχανικό και εμπορικό εξοπλισμό, οικιακές συσκευές, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, εφαρμογές ενσωματωμένων συστημάτων κ.λπ. ρεκόρ το 2018, φτάνοντας τα 17,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. μειώθηκε κατά 7% το 2019. εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να μειώνεται κατά 8% στα 14,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές μεταξύ των διαφόρων προϊόντων IC. βάρος.

Παρά τις κακές επιδόσεις του τρέχοντος έτους, η IC Insights προβλέπει ότι οι MCU θα ξαναρχίσουν την ανάπτυξη το 2021, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 5% στα 15,7 δισεκατομμύρια δολάρια. το 2022, θα συνεχίσει να αυξάνεται κατά 8%. το 2023, θα αυξηθεί κατά 11% στα 18,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ρεκόρ υψηλό.

Όσον αφορά τις αποστολές MCU, εκτιμάται ότι οι αποστολές το 2020 θα μειωθούν κατά 8% σε 23,5 δισεκατομμύρια μονάδες. το 2021, θα ανακάμψουν κατά 6% σε 24,9 δισεκατομμύρια μονάδες. το 2022, θα συνεχίσουν να αυξάνονται κατά 8%. και το 2023, θα αυξηθούν κατά 10% σε 29,6 δισεκατομμύρια μονάδες.

Οι MCU χρησιμοποιούνται ευρέως και η επιδημία διέκοψε τις περισσότερες εφαρμογές τελικής αγοράς, κάνοντας τα MCU να υποφέρουν. Παρά την αυξανόμενη ζήτηση για υπολογιστές, τέτοια συστήματα εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύουν μόνο το 4% των πωλήσεων MCU το 2020. Η επιδημία έχει πλήξει την κύρια αγορά MCU. Η αγορά αυτοκινήτων εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει το 40% των εσόδων MCUs το 2020 και οι πωλήσεις αναμένεται να είναι 6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η βιομηχανική αγορά αντιπροσωπεύει το 29% των εσόδων MCU και οι πωλήσεις αναμένεται να είναι 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.