Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η IBM θα κλείσει τη μονάδα παραγωγής της Σιγκαπούρης, όλες τις απολύσεις

Η IBM θα κλείσει τη μονάδα παραγωγής της Σιγκαπούρης, όλες τις απολύσεις

  Σύμφωνα με το δίκτυο ειδήσεων "Todayonline" της Σιγκαπούρης, μετά από εννέα χρόνια λειτουργίας, η IBM θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής της στην Ταμπίνι της Σιγκαπούρης και οι εναπομείναντες εργαζόμενοι θα απολυθούν. Η μονάδα παραγωγής (IBM Singapore Science Park) είχε αρκετούς γύρους απολύσεων μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου του περασμένου έτους. Σε απάντηση, η IBM δήλωσε σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι η παραγωγή του εργοστασίου του mainframe IBM Z θα μεταφερθεί στο Poughkeepsie στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Η IBM δήλωσε επίσης ότι αυτή η κίνηση είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης αξιολόγησης της IBM για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προμήθειας προϊόντων. Επί του παρόντος, η Poughkeepsie παράγει ήδη την IBM Z, οπότε διαθέτει ήδη τις απαιτούμενες δεξιότητες, τις διαδικασίες, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία κατασκευής.

Η IBM δεν αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των απολύσεων, μόνο ότι όλοι οι υπάλληλοι που θα επηρεαστούν θα εγκαταλείψουν την εταιρεία μέχρι τα τέλη Ιουλίου του 2019.


Σύμφωνα με πολλούς υπαλλήλους της IBM, τουλάχιστον το 70% των εργαζομένων θα φύγουν αυτό το μήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα φύγουν στα τέλη Ιουλίου. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν στις αρχές του περασμένου μήνα ότι το εργοστάσιο έκλεισε και οι ειδήσεις των απολύσεων επρόκειτο να απολυθούν.

Σύμφωνα με προηγούμενες εκθέσεις της "Todayonline", το εργοστάσιο της IBM στην Ταμπίνι έχει 400 έως 600 υπαλλήλους. Οι τελευταίες απολύσεις πραγματοποιήθηκαν για τρεις γύρους, με απολύσεις τουλάχιστον 200 εργαζομένων.